Hur blir jag en Commercial analytiker?

Det finns fyra steg som krävs för att bli en kommersiell analytiker: eftergymnasial utbildning, relaterade arbetslivserfarenhet, kommunikationsförmåga och slutföra processen anställningsintervju. En kommersiell analytiker ansvarar för att mäta det ekonomiska resultatet i företagets verksamhet och jämför dem med mål. Hon kompletterar komplex analys, skriver rapporter, och rekommenderar strategier för att hjälpa företaget att uppnå sina finansiella mål.

Människor som tycker analys, läsning och arbetar hitta självständigt största tillfredsställelse i denna typ av arbete. Även kommersiella analytiker förväntas ha god kommunikationsförmåga, den viktigaste färdighet för en analys är data manipulation. Uppmärksamhet på detaljer, disciplin och fokusering är alla väsentliga för alla som vill bli en kommersiell analytiker.

Det första kravet för att bli en kommersiell analytiker är att slutföra en eftergymnasial utbildning program. Eftersom denna roll förutsätter en analys av finansiell information och skapandet av rekommendationer, de flesta företag kräver en certifierad professionell revisor (CPA). Den utbildning som krävs för att uppfylla detta mål är ett universitet eller högskola inom redovisning, förutom flera års bokföring erfarenhet och slutförande av Certified Professional Accountants ® certifiering.

Relaterade arbetslivserfarenhet är vanligtvis inom redovisning, arbeta i företagets ekonomiavdelning, eller för ett revisionsbolag. Kommersiella analytiker är en mitt i karriären läge, med mycket få människor som är berättigade till dessa roller direkt ur skolan. Business erfarenhet och en förståelse för de potentiella konsekvenserna är nödvändiga för att vara effektiv i denna roll. Denna kunskap är endast fått genom arbetslivserfarenhet.

kommunikationsfärdigheter mycket viktigt om du vill bli en kommersiell analytiker. Möjligheten att transplantera en komplex finansiell analys i en rapport eller rekommendation som tydligt förklarar vad som behöver göras är avgörande för beslutsfattandet. Många revisorer investera i företag skriftligen kurser för att förbättra denna viktiga färdighet.

Under anställningsintervju kommer vissa företag har en övning provanalys för kandidater för att komplettera. Finansiella data och rapporter finns tillgängliga, och samband förklaras. Den som utför analysen behöver för att granska informationen, ställa relevanta frågor och göra en rekommendation. Detta är en av de mest effektiva sätten att hitta en lämplig kandidat.

roll kommersiella analys kan inte bli mycket spännande, men kan vara mycket intressant. Som en analytiker har du tillgång till de finansiella uppgifter om alla aspekter av företagets verksamhet. Rekommendationen som du gör kan resultera i bolaget misslyckande eller framgång. Noggrannhet och mognad är värdefulla i denna roll på den inneboende tryck att göra företaget framgångsrikt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.