Vilka olika typer av coacher?

När de flesta människor tänker på bussar, bild de entusiastiska män och kvinnor som tillhandahåller utbildning och undervisning för idrottare i olika sporter. Experter som lyckas idrottslag och instruera enskilda idrottare intar verkligen många coaching jobb men det finns flera andra typer av bussar vars tjänster förmån otaliga människor och organisationer. Personlig tränare hjälpa människor att uppnå livsmål, utveckla relationer, och bibehålla hälsa samtidigt affärscoacher främja anställdas tillfredsställelse och produktivitet. Oavsett deras specialiteter, alla bussar dela vissa viktiga egenskaper, såsom ledarskap, kunskap, uppmärksamhet på detaljer, och viljan att hjälpa andra att lyckas.

En idrottsledare kan fungera med en hel grupp av ungdomar, högskola , amatör eller professionell idrottare i en viss idrott. Han eller hon utvärderar idrottarnas potential och prestanda, ger feedback, och inleder sessioner praktik och övningar utbildning. En idrottslärare ofta ansvarar för ett antal ledningsuppgifter också, såsom att utse befattningar och ringer spelar.

En kunnig tränare är viktigt för en idrottare som deltar i en individuell idrott, som golf, tennis eller bowling. En instruktör ge detaljerad, en-mot-en träning med en idrottare för att förbättra sin fysiska och mentala förmågor. En coach kan skapa praxis borrar, övervaka en idrottsman framsteg, och föreslå strategier för att nå de bästa resultaten medan du spelar ett spel eller en match.

affärscoacher vanligtvis har omfattande kunskap om företagsekonomi, kundservice, och personalförvaltning. Ett företag kan kontraktera en affärscoach att diskutera strategier med anställda och ledningen om att öka produktiviteten, lösa tvister och underhålla glada, friska interoffice förbindelser. De flesta tränare är inte specialiserade med en viss typ av verksamhet. Istället de sysselsätter allmän coachning tekniker som kan hjälpa arbetstagare och chefer i alla branscher.

En person som har svårt att lyckas i skolan, arbete eller sociala situationer kan anställa en personlig tränare för att hjälpa honom eller henne lösa problem och hitta motivation för att förbättra livskvaliteten. Ett liv coach kan hjälpa en individ att identifiera hans eller hennes liv mål och föreslå strategier för att uppnå dem. En professionell också kan aktivt hjälpa människor att hitta ekonomiskt stöd resurser till college, eller hjälpa dem att bygga upp igen och söka jobb.

Ett liv coach ofta specialiserad på en viss del av personlig coachning, t. ex. som relationer och hälsa. Ett förhållande eller dating coach hjälper en enskild övervinna oro och föreslår strategier för hur han eller hon kan föra sunda relationer. Hälsa tränare instruera folk om hur man skapar och hålla sig till kost och motion rutiner så att de kan njuta mer aktiva, som uppfyller livsstil.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.