Vilka är de olika yrkes karriärer?

yrkeslivsutveckling klassificeras som jobb bygger på ett hantverk eller praktiska färdigheter. Många människor som är bra med sina händer och gillar att se resultatet av deras ansträngningar att hitta stora framgångar inom den yrkesinriktade karriärer. Den primära skillnaden mellan yrkesutbildning och andra karriärsystem ligger fokus på praktisk eller manuellt arbete. I de flesta fall inkluderas i denna kategori alla hantverk eller yrken där utbildningen ges genom en lärlingsutbildning.

Det finns en rad olika yrkesmässiga karriär, men de kan delas in i tre huvudsakliga kategorier: teknikföretag, manuell process eller hantverk. Folk dras till denna typ av karriär är aktiva elever, inte åtnjuter teoretiska diskussioner och är resultatinriktad. Yrkesstolthet i ett väl utfört arbete är mycket vanligt i denna karriär ström, slutet arbetet produkten är vanligtvis en fysisk post som motsvarar ett praktiskt syfte.

teknikbaserade karriär omfattar allt från en mekanisk teknikern till en dator tekniker. Det primära fokus för karriären och utbildningen ligger på praktiska, fysiska arbete som måste göras. Det är viktigt att notera att teorin är värdelös om den inte innebära en fysisk enhet eller ett objekt som kan användas för att utföra en uppgift. En karriär i teknologi från en yrkesinriktad perspektivet ger möjlighet att göra en skillnad i vardagen. Dessa ståndpunkter är väl kompenseras och erbjuder en rad alternativ karriär.

En handbok som bygger yrkesinriktad karriär inkluderar positioner som bagare, florist, snickare, möbelsnickare och kock. Alla dessa yrken är beroende av det fysiska genomförandet av manuella åtgärder. Dessa steg kan inte automatiseras, förstärkt med teknik, eller ersättas med alternativa processer. Alla dessa yrken ger en mängd möjligheter till tillväxt och är ofta grunden för att starta ett företag eller verksamhet. De kunskaper som krävs för att slutföra dessa arbeten måste läras i en yrkesutbildning.

hantverk omfatta bilmekaniker, rörmokare, elektriker och andra byggrelaterade yrken. Alla dessa arbeten kräver en kombination av fysiska färdigheter och kunskaper. Av alla yrkesinriktade karriären, i hantverksregistret är de mest erkända av allmänheten. Utbildning i någon av dessa yrkeslivsutveckling ger de kunskaper som behövs för att börja arbeta direkt efter examen eller öppna eget företag.

Alla yrkeslivsutveckling har potential att ge en mycket bekväm inkomst. Detta är dock baserad på graden av ansträngning, skicklighet, och bestämning av kandidaten. Ta dig tid att hitta en karriär som är av intresse för dig och sätta i det arbete som krävs för att göra din dröm karriär gå i uppfyllelse.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.