Vilka är de olika stads Manager jobb?

Även om titeln kan ge ett annat intryck, stad arbetstillfällen chef inte hör att förvalta en stad. De flesta stad chef arbetstillfällen är av administrativ karaktär med målet att hjälpa dem som är i uppdrag att faktiskt köra en stad göra det mer effektivt. Detta innebär att staden manager, och hans eller hennes assistent chefer, representera och rapportera direkt till olika valda ämbetsmän, såsom en borgmästare och kommunfullmäktige. Beroende på storlek och befolkning viss stad, kan det finnas flera leda och stödja stad arbetstillfällen chef som behöver fyllas.

Först, alla stadens manager jobb kräver en grundlig förståelse av den offentliga sektorn samt kunskaper om lagar och förordningar som styr områdesindelning, offentliga arbeten, och allmän hälsa och säkerhet. Detta beror på att stadens chefer och biträdande chefer stad ofta uppmanas att utvärdera nuvarande verksamhet till dessa funktioner, för att träffa stadens olika organ och kommittéer som utför dem och ge rekommendationer om den framtida inriktningen och samordningen av dessa tjänster samtidigt ansluta sig till budgeten begränsningar. Dessutom stad chefer träffas ofta med lokala grupper och organisationer att presentera stadens politik avseende den allmänna tjänster och att ta itu med medborgarnas oro.

Eftersom många av dessa administrativa uppgifter kan bli ganska betungande när det gäller mycket stora städer, är de ibland delegeras till andra avdelningar. Därför kommer det att leda eller huvudet stad chef försöker vanligtvis godkännande att utse avdelning chefer eller arbetsledare kommitté för att hantera vissa uppgifter. Dessa personer bidrar till att befälsordningen från den avdelning eller kommitté för att kommunen genom att rapportera direkt till en assistent eller biträdande stadsdirektören.

Det bör noteras att de som är framgångsrika i någon av de olika arbeten stadens chef är vana att arbeta under press och uppfylla snäva tidsfrister. Förutom att spendera mycket tid i möten med avdelningschefer och tjänstemän stad finns det oftast en hel del tid spenderas i förhandlingarna med civila grupper och andra lokala organisationer, däribland fackföreningar. Detta motsvarar arbeta långa arbetstider och nödvändigheten av att vara tillgängligt dygnet runt för att hantera nödsituationer.

För dem som är intresserade av att göra karriär i stadens förvaltning, en college-examen är att vänta. Åtminstone är en kandidatexamen i statsvetenskap, ekonomi, näringsliv eller offentlig förvaltning, eller närliggande område krävs. Eftersom konkurrens mellan kandidaterna för jobb staden chef har ökat under de senaste årtiondena, en magisterexamen i allmänhet att föredra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.