Vilka är de olika biokemi jobb?

Eftersom biokemi är ett tvärvetenskapligt område att börja med, gå med inslag av biologi med inslag av kemi, möjligheterna för biokemi jobb är omfattande och sträcker sig över ett antal områden. På grund av detta kan vissa biokemi jobb annonseras med namn på fält eller andra områden än biokemi. Biokemiska jobb kan visas som biomedicinsk jobb, som att vaccin forskning. hormonproduktionen, studier i virologi eller immunologi, mat arbetstillfällen vetenskap i allt från kvalitetskontroll för närings-analys, växtvetenskap jobb från skogsbruk till trädgårdsodling, eller jobb zoologi i områden från marinbiologi till entomologi.

Människor med biokemi grader från community college kan hitta biokemi jobb som tekniker i forskningslaboratorier, som utför arbete som gör att forskarna tid att vända sin uppmärksamhet på annat håll. De kan få jobb på sjukhus, offentliga vårdinrättningar, och biomedicinsk forskning laboratorier.

högskoleexamen med en kandidatexamen i biokemi har fler alternativ. De kan arbeta inom en rad områden, såsom sjukvård, lag, bioteknik, farmakologi, biokemi, toxikologi, djurens vetenskap, undervisning och livsmedelsvetenskap. Med en magisterexamen, har en alla dessa möjligheter till sysselsättning, plus några som kan uppstå från specialiserade masterprogram som fokuserar på material som inte omfattas som en grundutbildning, som fokuserade studie av bioinformatik eller beräkningsbiologi. Dessutom får innehavaren av en magisterexamen gynnas av att anställa.

Biokemi jobb erbjuds till sökande med en kandidatexamen eller en magisterexamen från ett brett spektrum av arbetsgivare. Federal och delstatsregeringar använda biokemister, däribland Environmental Protection Agency (EPA), National Institute of Health (NIH), U. S. Institutionen för jordbruk, och den amerikanska Food and Drug Administration (FDA). Läkemedelsföretag, K-12 skolor, under förutsättning att eleven har en lärarexamen och bioteknikföretag andra potentiella arbetsgivare. Och brottsbekämpande använder biokemister i organ från Federal Bureau of Investigation (FBI) ange kriminalteknik laboratorier för privata laboratorier.

Ph. D. grad ger innehavaren referenserna till program för direkt biokemisk forskning, bli en högskola eller universitet professor inom biokemi, eller inneha en ledande position i en bransch i en regering eller industri inställning. Biokemister med doktorsexamen ofta kombinera undervisning och forskning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.