Vilka är de olika Filmregissör jobb?

Filmregissör jobb är inte bara begränsat till toppen-billed positioner av filmer. Många regissörer arbeta sig upp genom leden av filmindustrin, få kunskap och kontakter när de flyttar från position till position. Lära sig om olika regissör jobb kan vara ett första steg för många unga regissörer som drömmer om att se sitt namn i neon.

Från och direktörer som vill få lite inblick i deras område får börja som assistent till en etablerad regissör. Uppgifterna för det här jobbet kan variera, men innehåller vanligtvis en hel del simpla arbete såsom löpande ärenden, att få kaffe, och att beskyllas för att inte göra saker rätt. Även om det här jobbet kan sakna glamouren i högre rang jobb filmregissör, kan det ge en nybörjare en personlig inblick i de komplexa livet av en direktör. Att arbeta som assistent kan också ge en blivande direktör värdefulla kontakter som kan utvecklas till användbara relationer senare.

Att vara en assistent till regissören är ett helt annat jobb än att vara en regiassistent. En regiassistent, eller AD, är en intensivt värdefull medlem av någon film som. Anklagad för att se alla avdelningar kommunicerar och arbetar enligt tidtabellen, är det svårt uppgift för regiassistent för att se en skjutning dag bor så nära tidtabellen som möjligt. De biträdande kan ha en andra-i-kommando, även kallad 2. AD, anklagad shepherding vilka aktörer som scener i tid och gå till deras behov.

Att bli en regiassistent kräver omfattande debut erfarenhet samt stor förmåga att kommunicera och en nästan mytisk nivå av tålamod. En bra AD kommer att kunna tryck försiktigt avdelningscheferna och besättningsmedlemmar dit de måste gå, utan att alienera eller upprörande någon. Funktion som kontaktperson mellan regissören och hans besättning, har AD ett svårt arbete som ofta kan landa honom eller henne i varmt vatten. För blivande chefer behöver lära sig värdet av tålamod och tid, utbildning som biträdande direktör kan vara en av de mest gynnsamma jobben filmregissör tillgänglig.

Filmregissör jobb som ofta spiller i områden normalt anses vara i rike producera. Direktörens Guild of America (DGA) fungerar som den fackliga för alla jobb regissör i USA, och dess medlemmar inkluderar icke-ledning arbetstagare som chefer enhet produktion, chefer skede och tekniska chefer. Arbetar på någon av denna kapacitet kommer att ge unga regissörer möjlighet att se hur en film görs, och ge inblick i den känsliga politiska och praktiska aspekterna av filmindustrin.

Sedan slutet av 20th Century, en växande antal populära styrelseledamöter har blivit kallade auteurer , eller "författare. "Auteurer typiskt både skriva och regissera, och kan få producera eller filmkonst kreditmarknaden samt för deras arbete. Klassiskt, ses de ofta som kreativa visionärer, förståeligt nog har ett rykte om ego. I en ålder av digital film och lågbudget-produktioner, men auteurer ofta börjar som någon som skriver ett manus och får hans eller hennes vänner för att göra det för inga pengar. För många är detta den mest idealiska jobb som regissör, eftersom det innehåller nästan total kontroll över filmskapande processen.

För många unga regissörer, viljan komma ut och börja göra filmer kommer vara överväldigande. Det lönar sig i många fall att gå samman som entusiasm med viss praktisk erfarenhet, som kan erhållas genom att ha låg nivå arbeten filmregissör. Även om de inte kan betala bra eller foder den kreativa själen nybörjarpris filmregissör jobb erbjuda en livstid av utbildning om företaget och kan ge en glimt av framtiden framför oss.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.