Vad betyder en polis göra?

en polis upprätthåller lagar han henne eller hennes land, och den jurisdiktion där tjänstemannen arbetar. Det kan innebära att ansvara för mer än en uppsättning lagar. Till exempel kommer en stad polis bibehålla den lokala förordningar, statliga lagar och federala lagar. En brottsbekämpande myndighet kan vara en patrull officer, en speciell agent eller en typ av detektiv.

Dessutom kan en brottsbekämpande myndighet arbeta för en rad olika organisationer. Den mest synliga av dessa organisationer kommer ofta att vara den lokala polisen, eller County Sheriff's Office. Polistjänstemän som krävs även på federal nivå. I USA, brottsbekämpande jobben finns i Federal Bureau of Investigation (FBI), US Marshals Service, immigrationspolisen sina och amerikanska Secret Service, tillsammans med några andra.

Den vanligaste typen rättstillämpning ses polistjänstemannen är patrullen tjänsteman. Som polis jobb går, är detta sannolikt den mest praktiska ställning, och den som har mest kontakter med allmänheten. Dessa tjänstemän är ansvariga för att besvara samtal av de första rapporterna om brott eller olyckor, patrullera trafik och upprätthålla allmän ordning. De brukar även hantera några rutinmässiga undersökningar. De får ofta de tjänstemän som kommer att skriva citera eller delta i farhågor.

Om utredningar omfattar ett större brott, polistjänstemannen sannolikt kommer att ta över kommer att bli en detektiv. Ofta är detta officer har erfarenhet av brottsutredningar, och specialiserad utbildning i bevishantering, säkra en scen och genomföra intervjuer. Denna person är oftast en av de viktigaste vittnena i en rättegång också, dokumentera hur bevis samlades in, att gå över spårbarhet frågor, och andra sådana förfaranden. En brottsbekämpande myndighet i det här jobbet måste se till att han eller hon är mycket grundlig.

Polis karriär kan också köra in i området för kriminalteknik testning. De tjänstemän som deltar i denna typ av arbete, har speciell utbildning också. Även om de ibland inte är tänkt som officerare, vissa är vederbörligen svurit, med alla de rättigheter, privilegier och ansvar av positionen. En person på detta område är ansvarig för en annan aspekt av undersökningen-normalt kör tester på insamlade objekt i en kontrollerad, steril miljö.

Även om det finns många personer som deltar i brottsbekämpningen, varje typ av polistjänstemannen fyller ett behov. En federal brottsbekämpning ståndpunkten som specifikt handlar om federala lagar. En stad polis är mer intresserad av statliga och lokala lagar, men kan inte helt bortse från federala lagar. Tjänstemän från alla organ fungerar tillsammans som krävs för att utveckla en övergripande strategi för att bekämpa brottslighet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.