Vad är några bra Exam Study tips?

Oavsett vilken typ de är, kan tentor göra även de mest lättsam person börja panik! Det bästa sättet att minska examen stress är att vara förberedd. Tenta studie tips som planering för varje examen, granska läroböcker kapitel och ger en ordentlig tid för att studera kan hjälpa dig att tänka rationellt om det bästa sättet att studera för din examen.

Försöker ge dig själv en minst två veckor för att studera för din examen. Att tillåta tillräckligt med tid att studera är en av de bästa tipsen tentamen studerar du kan ha, för om du inte har tillräckligt med tid för att du vet testet materialet grundligt kommer du inte vara redo för provet. Det första du bör göra är att planera dina studier tider för två veckor. Försök att se till att du har minst en halv timmes studietid sex dagar i veckan under din två veckor av tentamen studier. Vissa dagar kan du spendera fyra timmar att grundligt se över varje kapitel i en lärobok medan andra dagar du kanske bara vill gå över några exempel på frågor eller informativt diagram.

Hur du planerar vad du vill studera måste grundas på vad information som du vet kommer att vara på tentamen. Även den bästa examen studien tips och förberedelser för test kommer inte att hjälpa om du läser fel information! För att undvika slöseri med värdefull tid, se till att du har så klart en förståelse som möjligt av det material du förväntas känna till för testet. Ställ frågor så är möjligt och få så mycket information från lärare som du kan. Även om de kanske inte kan gå in på detaljer om allt som kommer att vara på tentan, kan de kunna spara mycket improduktiva studietid om de kan berätta för dig vad definitivt inte på testet!

När du är säker på exakt vilken information du behöver för att granska, kan du fylla i dina två veckors examen ram studietid med vad du täcka alla dina studier sessioner. Med en planerad ram studietiden är ett av de mest värdefulla tips tentamen studie du kan ha. En planerad studie tidsram kan minimera stress och känslor av panik som kan uppstå när du bara har några dagar före testet och du inte är säker på att du omfattas allt man skulle.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.