Vad är en administrativ juridisk rådgivare?

En administrativ juridisk rådgivare är en kontorstjänster professionella som ger stöd till advokater, advokatbyråer eller juridiska avdelningen på företag eller organisationer. Av mer än en standard administrativ professionell, en administrativ juridisk rådgivare måste ha kunskaper och färdigheter relevanta för det rättsliga området. Många juridiska biträden arbeta jämsides advokater, paralegals och annan juridisk personal för att stödja hanteringen av ärenden och rättsliga förfaranden i tid och effektivt sätt.

För att bli en administrativ juridisk rådgivare, måste någon ha minst en gymnasieexamen eller likvärdighet, plus minst två år av college kurser. Detta college kurser bör omfatta grundläggande kontor teknik och administrativa förfaranden samt juridisk terminologi och begrepp. Många andra juridiska assistenter ta kurser som leder till ett intresseföretags examen eller ett intyg på att förverkliga innan på denna typ av karriär.

I vissa organisationer är andra juridiska assistenter kallad paralegals, juridiska assistenter, jurister eller administrativa assistenter. Många arbetar i tandem med juridisk personal för att utföra löpande administrativa uppgifter såsom ärendet organisation, arkivering, maskinskrivning, telefonsupport, ärende löpning, rättssal stöd, eller juridiska transkription från konstaterade fallet avskrifter. Många andra juridiska assistenter process även kontor tidrapporter, fakturor för juridiska kunder och utföra rättsutredningar eller undersökande för domstolsärenden.

Många andra juridiska assistenter börjar i vanliga affärer administrativa arbetet och sedan gå vidare till att arbeta på det rättsliga området av ett intresse i rättsliga enskilda ärenden. När ett jobb erhålls i den rättsliga kontorsmiljö, ingångsnivå administrativa assistenter arbetar under mer erfarna juridiska assistenter som de lär sig viktiga koncept och processer som behövs för att klara sig bra i en juridisk byrå. Vissa kan välja att gå i skolan samtidigt arbetar i en juridisk byrå, lära juridisk terminologi, ärendehantering, regional lagstiftning och politik och juridiska transkription och färdigheter diktafon.

Rättsliga administrativa assistenter kan förvänta dig att tjäna en högre än genomsnittlig lön än företag eller företag administrativa assistenter. Detta beror delvis på specialisering och kompletterande kompetens som krävs för att arbeta som en administrativ juridisk rådgivare. Dessutom har många jurister och stödpersonal tvingas arbeta långa dagar, få ärendet och konstaterar forskning klar för advokater som arbetar med svåra fall som ofta gör historia i rättssalen, som påverkar nya lagar och positiva förändringar i det juridiska systemet.

I allmänhet bör andra rättsliga biträden har ett intresse av att lagar, kriminella vetenskap och rättsliga förfaranden domstol. Några av de mest framgångsrika administrativa juridiska assistenter har gått vidare till har långa karriärer med välrenommerade företag. Många andra har valt att gå på för ytterligare utbildning för att bli paralegals, eller till och med jurister på grund av detta intresse och erfarenhet av att arbeta i lag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.