Vad är en Commercial Real Estate Agent?

En kommersiell fastighetsmäklare är SAKAB som är specialiserad på att hjälpa människor och företag köpa, sälja eller hyra ut en fastighet som skall användas för affärsmässiga ändamål. Kommersiella fastigheter (CRE), omfattar kontor, detaljhandel utrymmen, industrifastigheter, komplex lägenhet och jordbruksfastigheter. Eftersom kommersiella fastigheter omfattar så många olika typer av fastigheter som kräver olika typer av kunskap, många kommersiella fastighetsmäklare underleverantörer specialiserar sig på ett segment. Till exempel, vissa kommersiella fastighetsmäklare är särskilt väl förtrogen med kontor leasing, medan andra kan vara experter på att köpa lägenhet komplex.

Enligt Förenta staternas Department of Labor, i USA, varje fastighetsmäklare måste vara minst 18 år, en high school och godkänd tentamen att ha licens. Generellt sett är en fastighetsmäklare måste också finnas 30 till 90 timmar av klassrumsundervisning som sponsras av en fastighetsmäklare.

De flesta kommersiella fastighetsmäklare arbetar under ledning av en fastighetsmäklare, som är också licensierat. Mäklare är skyldiga att ha ett visst antal års erfarenhet, beloppet varierar erfarenhet av stat, har minst 60 till 90 timmar med formell undervisning och passera en mer omfattande skriftlig tentamen. Institutionen för Labor visar också att en mäklare licens tillåter honom att sponsra agenter och förvalta sina egna fastigheter kontoret. Industrin kräver också att mäklare och agenter hålla dig uppdaterad med ny information genom att fortbildning förnyelse av certifikatet.

Commercial fastighetsmäklare i allmänhet betalas av kommissionen så snart en affär är avslutad, såsom den undertecknandet av ett hyresavtalet. Agenter som ger mer tjänster kommer ut högre provisioner, som vanligtvis delas med sponsring mäklare. Lista agenter eller ombud leasing kommersiella fastighetsmäklare som normalt innebär den fastighetsägaren medan hyresgästen företrädare kommersiella fastighetsmäklare som företräder hyresgästen. Vissa mäklare företräda båda parter i en transaktion. I många fall är hela provision betalas av fastighetsägaren.

Commercial fastighetsmäklare kan vara värd sin vikt i guld för att hjälpa hyresgästen manövrera genom den invecklade processen. De bästa mäklarna kommer att först göra en marknadsundersökning för hyresgästen som kommer att innehålla uppgifter såsom arten av verksamheten, den storlek som krävs och den önskade platsen. Baserat på denna information, använda sin expertis på marknaden, kan agenter hjälpa till att hitta den mest lämpliga platsen och även hjälpa förhandla hyran.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.