Vad är "Alternativa Teacher Certification"?

Alternativa lärare certifiering är ett sätt för dem som innehar en kandidatexamen för att övergången till en lärarkarriär. De som tjänar alternativa lärare certifiering förbi den traditionella vägen att förtjäna en kandidatexamen i utbildningen. Istället vänder de sig till lärare efter att ha tillbringat tid i en annan karriär område.

stater i USA aktivt rekrytera college utbildade personer som vill bli lärare genom genom alternativa lärare certifiering. Målet är att locka begåvade, utbildade människor till undervisning området för att åtgärda bristen på lärare i ett visst tillstånd skolor. Blivande lärare gäller för programmen och genomgå screening, intervjuer och kontroller bakgrund.

När accepterat att ett alternativt lärare certifieringsprogram, de nyrekryterade insatser i skolan eftersom de kompletta universitetsbaserad utbildningskurser för att tjäna certifiering. Dessa nya lärare vanligtvis tilldelas mentorer, erfarna lärare som hjälper dem handledning i utmaningarna med att arbeta i ett klassrum. För att så småningom få certifieringen måste de blivande lärarna får också en godkänd poäng på statens certifieringsexamen.

Alternativa lärare certifieringsprogram har blivit mycket populär genom åren på grund av lärarens brist. Många lärare brist är i vissa ämnesområden. Till exempel är professionella med examen i matematik, naturvetenskap eller främmande språk är hett eftertraktad för alternativ certifiering program. Dessa ämnesområden är svåra att fylla med kvalificerade lärare.

minoriteter med kandidatexamen krävs också att bli en del av alternativa lärarutbildningarna eftersom det finns en brist på minoritet lärare i vissa skoldistrikt. Trots behovet av kvalificerade yrkesmänniskor undervisning inom dessa områden, skoldistrikt behöver människor vars personligheter passar väl ihop med undervisning i en skola. Kort sagt, är inte alla som kan hantera det från dag till dag uppgifter ett klassrum lärare.

Människor som tycker om att arbeta med barn och vill ha ett positivt inflytande på unga människors liv bör överväga få alternativ certifiering. Arbeta med elever på daglig basis kan bli en utmaning, så blivande lärare behöver skickliga på att hantera stressiga situationer. De måste vara beredda att arbeta med elever med olika bakgrund som kan komma från familj situationer som är mindre än idealisk.

Dagens lärare måste jonglera flera roller, bland annat lärare, ersättare förälder, kurator, DISCIPLINEN, och andra viktiga jobb. De måste vara beredda att planera lektioner hemma, hantera ibland oförstående administration, lärare och föräldrar. Sortering papper, dekorera anslagstavlor, som tjänstgör på skolan kommittéer, efter skolan personal möten, och kontakta föräldrar via telefon, är bara ett litet urval av några av de arbetsuppgifter en lärare ska fylla en viss dag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.