Hur väljer jag kurser Online College?

Online college kurser erbjuda ett flexibelt alternativ till traditionella klassrum och strikta scheman. De är mycket tilltalande att arbeta yrkesverksamma, föräldrar och människor som helt enkelt föredrar att slutföra sina kurser på sin fritid. Många ackrediterade, respektabla universitet har program där individer kan utöva krediter och till och med hela grader online. Det finns många faktorer att beakta vid val av online college kurser, inklusive personliga preferenser, kraven mjukvaran, kvaliteten på online-resurser och instruktörer, de kostnader och den tid som måste avsättas för att nå framgång.

En individ måste bedöma hans eller hennes inlärning stil innan du väljer online college kurser. Många studenter tycker att bristen på interaktion mellan studenter och lärare inom online klassrum tar bort från lärandet. En individ som blomstrar i skolan genom att delta i föreläsningar och diskutera innehållet med andra klasskamrater kan mycket väl ha bättre tur i ett fysiskt klassrum än en virtuell miljö. Många online klasser försöker bekämpa denna potentiellt negativa Frågan är emellertid, genom att erbjuda regelbunden online chattar och diskussionsforum där studenterna kan kommunicera i realtid med sin professor och klasskamrater.

De flesta skolor tillåter elever tillgång online college kurser via specialiserade webbsidor som har ett antal olika applikationer och användbara verktyg. Vid prövningen av en kurs på nätet, är en student normalt rätt att utforska ett håna virtuellt klassrum för att bekanta sig med ansökningarna och se till att hans eller hennes dator är fullt kompatibel. Personer som känner sig bekväma med installationen av online-kurser kan börja utreda det lämpligaste klasserna.

Anställd bör överväga sina akademiska mål och registrera dig för klasser som kommer att tillämpas på deras grad planer. En student kan tala till hans eller hennes rådgivare att ta reda på information om ett specifikt online-klass, som det allmänna innehåll, professor, och webbplatsen tillämpningar som kommer att användas. Eleverna tycker ofta att online-kurser innebär en stor oberoende studie, som kräver ansvar och utmärkt tid ledningskompetens. Genom att tala med en rådgivare och läser igenom klassen kursplan, kan ett individuellt bestämma vanligen den tid åtagandena han eller hon kommer att behöva göra för att möta deadlines och prestera bra i kursen.

Slutligen är det viktigt att bedöma kostnaderna för att anmäla sig online college kurser. Många skolor kräver studenterna att betala avgifter utöver sina vanliga undervisningen när du registrerar dig för online-kurser. Avgifterna brukar gå att bibehålla klass hemsidor, skapa bättre gränssnitt, och utveckla nya virtuella klassrum. Människor som kan täcka kostnaderna, finslipa sina färdigheter time management, och master class webbplatser tilldelas kvalitet utbildningar genom online college kurser.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.