Hur väljer jag ett program för livsmedelssäkerhet?

När du väljer ett program för livsmedelssäkerhet, leta efter en skola som är avsedd för antingen den kulinariska konsten eller hälsa och säkerhet. Livsmedelssäkerhet utbildning är obligatorisk i de flesta stater för alla som arbetar inom matlagning industrin. Detta varierar från en snabbmatsrestaurang till ett fem-stjärnigt haute cuisine etablering. Livsmedelsburna sjukdomar är mycket vanliga och kan orsaka en rad sjukdomar, från lätt orolig mage till matförgiftning. Förmågan att förvalta denna process är avgörande för allmänna folkhälsan.

En dags utbildning om säkra livsmedel programmet är avsett för personer som kommer att uppvärmning eller förbereda förkokta livsmedel. Anställda på smörgås butiker, snabbmat diskar, och förberett måltidsservice skall alla kunna fylla en minimal utbildning. Det primära fokus i utbildningen är hur man undviker att förstöra mat och minska frekvensen av matförgiftning. När du väljer ett program för livsmedelssäkerhet, titta på längden av programmet, målgrupp, och certifiering.

Alla måltidskunskap program ha minst två fulla kurser som en del av livsmedelssäkerheten program. Dessa kurser omfattar en rad frågor, från förvaring av livsmedel till val av kött, fisk, ost och andra råa livsmedel. Utbildning i hur platsen mat som är ruttet, bortskämd, eller på gränsen till att vara bortskämd är en viktig del av en kock skola.

Folkhälsa inspektörer och tjänster livsmedelsinspektörer både fullständiga ett intensivt program för livsmedelssäkerhet. Ingår i detta program är kurser i mikrobiologi och säkra nivåer av bakterier, svampar, mögel och andra föroreningar mat. De är också utbildade för att utföra laboratorietester på mat försäljningen att utvärdera graden av bakterier och de åtgärder som krävs för att minska dessa nivåer.

När man tittar för att slutföra ett program för livsmedelssäkerhet, kontrollera alltid certifiering status i skolan och kursen. Den nivå som krävs certifiering beror på de grundläggande krav på en livsmedelssäkerhet program. I vissa stater finns det en viss nivå av certifiering på livsmedelssäkerhet som skall fyllas och underhållas årligen för att arbeta inom livsmedelsindustrin tjänster.

Många livsmedelssäkerhet intyg upphör att gälla efter ett år. En kort repetition är allt som krävs för att bibehålla den nuvarande nivån av certifiering. Dessa kurser är tillgängliga via community college och privata skolor utbildning. Ta dig tid att se till att din utbildning om säkra livsmedel är aktuella för att förhindra utbrott av livsmedelsburna sjukdomar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.