Hur väljer jag det bästa fysik Tutor?

Det finns många sätt att välja en fysik handledare och många olika innebörder till begreppet lärare. Genom fysik handledare, kan elever innebära en online-handledare de aldrig träffas i verkligheten, handledning baserade program på fysik som Fysik Lärare Excalibur ®, eller den goda gammaldags person som kommer till huset eller möter en student på biblioteket för att förklara områden svårighetsgrad. De flesta hänvisar till antingen online lärare eller handledare i person, men helt klart många människor inte hittar hjälp från datorprogram som lär fysik.

Många skulle råda att det enklaste kursen letar efter en fysik handledare är genom att hitta en "in-person" typ, eftersom tekniken kan faktiskt vara ett hinder när de försöker förstå vetenskapliga begrepp. Det kan också ta längre tid om handledning bedrivs i chatt eller e-post format. Där man kan hitta en handledare kan också bero på vilka delar av den vetenskap de är studerar. Många människor är bäst off söker lokala högskolor först.

Även gymnasieelever kan hitta detta det bästa alternativet, när vi letar efter en fysik lärare, men de kan först rådgöra med sin fysik lärare eller studievägledare för att se om det finns några lärare registrerade vid gymnasiet. Ibland lärare erbjuder privatundervisning eller grupp handledning gratis, och bara eleven kan avgöra om gruppen handledning kommer att vara tillräcklig. Privata hjälp kan behövas om motivet verkar obegripligt. Glöm inte att lärare är ofta villiga att träffa studenter privat, även om vissa tar betalt för detta. Fördelen med att ha betalat privat lärare handledning är att lärarna är oftast mest troligt att veta vilken typ av tester krävs i frågan och kan kanske hjälpa eleverna mer förbereda sig för prov.

High school studenter eller deras föräldrar kan också kontakta lokala junior högskolor eller högskolor, och tala till institutionen för fysik. Fysik lärare vet ofta exakt vilka av deras elever att rekommendera som handledare eller institutionen får behålla en förteckning över stödberättigande handledare. Om de inte kan man också kontakta den läraren institutionen att avgöra om de har en sådan lista. Studenter kan följa samma väg, även om de är att studera mer avancerade områden och behöver hjälp, kan de behöva söka för doktorander som har mer skicklighet på detta område.

När människor får ett par namn, kan de börja intervjua. De kommer att vilja veta graden av kunskap personen har inom området och de vill testa handledning förmåga genom att be varje person att förklara en del liten fråga inom fysiken. Eleverna ska även förhöra sig fysik handledare vilken deras handledning erfarenhet är, och om de använder ett visst format eller teorier när de handledare.

Så småningom välja en fysik lärare är en fråga om att kontrollera kvalifikationer och besluta om handledning stil maskor med lärstilar. Det är inte alltid, och ibland den mest kunniga människor är inte den bästa lärare, och även några av de bästa lärarna inte alltid har mest erfarenhet. Det bästa handledare i världen kan vara en som bara har lite mer kunskap än den studerande, men är engagerade och entusiastiska över denna undervisning, samtidigt som mycket bra på att förklara vad han eller hon redan har lärt sig.

En annan sak att tänka på är att välja en fysik handledare betyder inte att göra en livstid åtagande. Om det efter några veckor eller månader av arbete med denna lärare, kunskaper i ämnet (och /eller betyg) är inte förbättras kan det vara dags att leta efter en annan lärare. Spara listan med övriga handledare intervjuade och kanske kontakta en av dem är en ersättare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.