Hur väljer jag det bästa Meditation klass?

Med en meditation klass kan vara ett bra sätt att fördjupa din meditation och hjälper dig att nå nya nivåer av lugn och balans på alla områden i ditt liv. Men det finns många olika typer av meditationstekniker och klasser att välja mellan, och de val som kan verka överväldigande. Det är bäst att börja med att bestämma den tid du måste ägna åt en meditation klass, och vilken typ av meditation som känns rätt för dig. Om du är osäker, finns det skadar inte att pröva olika klasser och tekniker tills du hittar den bästa för dig.

Meditation klasser erbjuds att tilltala många olika människor med olika livsstilar och scheman. Du kan välja att ta en vecka meditation klass, som liknar någon annan typ av yoga eller utöva klass som erbjuds en gång i veckan, på en viss tidsperiod. En vecka meditation klass kan pågå i en timme eller mer. Vissa meditation klasser erbjuds som del av en vecka yoga, till exempel kan den första halvan av klassen att ägnas åt yoga, medan den andra delen ägnas åt meditation.

En annan typ av meditation klass är ett som är del av en reträtt. Reträtter kan pågå ett par dagar, en vecka eller längre, och kräver oftast deltagare att leva på plats och ta flera klasser under dagen. Om ingen av dessa vädjar till er, meditation klasser erbjuds ofta online. Dessa kan omfatta undervisning om teknik, varefter användaren kan meditera självständigt, eller de kan innehålla video med guidade meditation.

Priset är en annan fråga att ha i åtanke. De flesta meditation klasser göra en per klass avgift, även om det kan vara en rabatt för att köpa ett paket med klasser på en gång. Det kan vara en bra idé att ta några klasser först innan de köper en dyr paket, för att se om instruktören stil är en bra passform för dig. Det finns många olika typer av meditation. Vissa fokuserar på att titta på andan, kommer andra att be dig meditera på ett visst objekt, mantra, bild, eller en plats i kroppen, medan andra kan fokusera på att tömma huvudet på tankar. Vissa meditation Lektionerna fokuserar på healing, exempelvis för de som lider av en sjukdom eller skada.

Varje instruktör stil av undervisningen kan vara olika, en del föredrar att använda kontinuerlig undervisning, medan andra bara ge vägledning i början av klassen. När du väljer en meditation klass, är det viktigt att hitta en som fungerar för dig, men det är lika viktigt att ha tålamod. Att lära sig att meditera tar tid, men det kan vara en mycket givande erfarenhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.