Hur väljer jag det bästa First Aid Class?

En första hjälpen klass är en av de få klasser där man hoppas att aldrig behöva använda de kunskaper du har lärt dig. Syftet med första hjälpen är att tillhandahålla teknik och kompetens för att rädda någons liv eller hålla dem stabila tills hjälp anländer. Dessa färdigheter används endast i nödfall och skall förnyas årligen. Den bästa första hjälpen klass ger en erkänd certifiering, har skyltdockor att träna HLR och färdigheter i första hjälpen, och undervisas av kvalificerade instruktörer.

Kursen läroplanen för en första hjälpen klass är standard för alla certifiering organ. Grundläggande första hjälpen är en endagskurs, främst inriktad på att fastställa omfattningen av en persons skador, stabilisera sig och väntar tills hjälp kommer. Avancerad första hjälpen innehåller allt material i grundkursen samt HLR för spädbarn, barn och vuxna, och räddningstekniker från is, vatten och bilolyckor. Den bästa första hjälpen klass ger mer utbildning än vad du behöver i en nödsituation.

Första hjälpen intyg från ett urval av första hjälpen organisationer, allt från välgörande samhällen till kommersiella företag. I USA är det främsta organet Röda Korset. Detta är en ideell organisation som erbjuder dessa kurser i en fast avgift. Inkomsterna används för att finansiera andra välgörenhetsprojekt. Internationellt, Röda halvmånen och St John's Ambulans ger också ackrediterad utbildning i första hjälpen.

Den typ av och tillgången till utrustning som tillhandahålls i klassen är mycket viktig. Första hjälpen är en fysisk färdighet och läsa om det i en bok inte ordentligt förbereda dig att använda dessa kunskaper i en nödsituation. En första hjälpen klass bör ha faktiska bandage, tourniquets, skenor och skyltdockor HLR att träna på. Eleverna kan träna bandage knyta tekniker på varandra, men HLR kan endast utövas på en skyltdocka. Detta är det enda sättet att få en känsla för hur mycket arbete som krävs för att använda denna live-sparande teknik på rätt sätt.

Första hjälpen klass ska alltid undervisas av kvalificerade instruktörer. Även om kursen anteckningar, tester, och lektionsplaneringar tillhandahålls av första hjälpen samhällen, takten och storleken på praktiken bestäms av instruktören. Rätta elevernas teknik och ger berättelser för att stärka de faktiska omständigheterna är det bästa sättet att säkerställa bevarandet av klass material. Repetition är en välkänd metod för lärande, men materialet måste vara samma varje gång. Kvalificerade instruktörer är testade och uppdateras med den senaste informationen varje år.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.