Hur väljer jag det bästa Barnmorska kurs?

När du väljer en barnmorska kurs ska du lyssna på din instinkt och gå med ett program som erbjuder klasser som matchar din inlärningsstil. I allmänhet finns det två typer av barnmorskor. Den första är en sjuksköterska barnmorska som har erhållit sjuksköterskor utbildning följt av en barnmorska kurs och licensiering. Den andra är en låg barnmorska som krävs i allmänhet att gå i en skola som lär barnmorskor. Detta är ibland följs av en lärlingsutbildning innan tillstånd kan erhållas.

barnmorskans är inte lagligt i alla områden, så att hitta den bästa barnmorskan kursen måste du först se till att födelseprocess med en barnmorska är laglig där du bor. Om det inte är, kan du välja att flytta till ett område där det inte finns några rättsliga hinder, eller du kan välja att bli en förlossning pedagog, doula, eller sjuksköterska för arbetande kvinnor. Om du bestämmer dig för att bli barnmorska är något du verkligen vill göra, så kan du börja leta efter skolor innan du flyttar.

Inte varje barnmorska kurs är den samma. De kan alla erbjuder samma grundläggande principer för att leverera friska barn, men vissa är lika tekniska som medicinska skolan. Samtidigt vet väl medicinska ingrepp är viktigt, är det lika nödvändigt att gå i en skola som erbjuder dig samma ledning och omsorg som du vill erbjuda dina patienter. Besök några skolor du kan vara intresserad av, och tala med lärare om dina skäl för att bli en barnmorska och fråga vad deras filosofier är om graviditet, arbete och leverans.

Prata med praktiserande barnmorskor och få en känsla för vad de tror och deras särskilda skäl för att göra vad de gör. Hitta någon som du känner att du ansluter både professionellt och som person, och be henne där hon fick sin utbildning. Du kan hitta flera möjliga skolor här sättet, så följ din instinkt att välja vilket alternativ som är bäst.

Ta reda på allt du kan om kostnaderna för att vidta en barnmorska kurs, hur lång utbildning i allmänhet tar alla praktikplatser du kommer att förväntas att slutföra, och lagar om barnmorska i området. Fråga om licensiering och framgång i skolan för att hjälpa doktorander framgångsrikt. Du bör också ta reda på hur många år de har att erbjuda tjänster och den totala framgången skattesatsen för sina studenter.

I vissa områden kan du också ha möjlighet att delta i en certifiering kurs på en lokal universitet eller högskola. Andra får bara begära att du fyller en lärlingsutbildning följt av att en undersökning. Tänk på att barnmorskor är ett livslångt lärande, och att ni kommer att fortsätta att utbilda dig baserat på dina egna övertygelser och principer.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.