Hur väljer jag den bästa piloten lektioner?

lära sig att flyga kräver pilot lektioner, och välja den bästa skolan för lektioner kommer att se att någon har tillgång till bästa möjliga pedagogiska alternativ. Det finns ett antal saker att tänka på vid bedömningen alternativ för pilot lektioner, framtiden flygare kanske vill utforma sina problem i form av en checklista. Kostnad är faktiskt ganska långt ned på listan, eftersom det är viktigare att hitta en bra skola än det är att spara pengar på pilotutbildning.

Det första du bör tänka på är målet för lektionerna. Någon som vill vara en tillfällig privat pilot har mycket olika behov av någon som skulle så småningom vilja arbeta som en pilot för ett kommersiellt flygbolag, och dessa mål kräver olika slags pilot lektioner och utbildning. Människor bör få en lista med flygning skolor som regleras av luftfartsmyndigheter, och de bör begränsa listan till skolor som hjälper dem att nå sina mål. En landsbygden flygklubb, till exempel, kan vara bra för en avslappnad privat pilot, men det skulle inte vara ett bra val för framtiden kaptenen på en 747.

Det är viktigt att besöka anläggningar som erbjuder pilot lektioner, för att se hur anläggningen känns, inspektera tillgänglig utrustning, och träffa personalen. En flygning skola ska känna vänliga och välkomnande, och personal på skulle förefalla professionella och kompetenta. Även möte med personal, bör studenten piloter fråga om deras kvalifikationer, år av piloter erfarenhet utbildning och undervisning filosofi. De bör träffa de människor som föra register, fråga om eleven till läraren förhållande, och ta reda på hur ofta studenten framsteg utvärderas.

Det är också viktigt att veta vilken typ av faciliteter är tillgängliga, från marken skola till flygplan görs tillgängliga för studerande piloter. De flygplan bör vara väl underhållna med gott underhåll journaler tillgängliga för granskning, och de ska vara lämpliga för studerande piloter. Personer som är intresserade av de pilotprogram för lärdomar bör också fråga om schemaläggning frågor. Vissa skolor, t. ex. planera sina flygplan och instruktör var mycket hårt, och det kan vara svårt att få tider för pilot-lektioner och obligatoriska praktik timmar.

Läge är en kritisk fråga. Det är en bra idé att delta i pilot lektioner nära hemmet, eftersom längre resor för att komma till skolan kan vara stressigt och för att människor kan se utanför sina fönster för att se om vädret är lämplig för att flyga en viss dag. Vissa elever kan behöva vara villiga att flytta för att komma till skolan de vill delta, i vilket fall de kanske vill titta på intensiva program som gör det möjligt för dem att utbilda snabbare, snarare än tillfälliga program som tenderar att ta längre tid.

rykte och kvalifikationer för en pilot utbildningscentrum är också ämnen för undersökning, och piloter Studenten ska också ta reda på om fler utbildningar som kan utvidga sina möjligheter piloter. Till exempel när en studerande räknas som en pilot kommer skolan undervisning erbjuda instrument så att piloten kan få flyga enligt instrumentflygregler? Har skolan kurser erbjuder multiengine? Ansedda skolor ger också information om klagomålet processen, i händelse av att en studerande utvecklar ett problem, och de bör ha en skriftlig policy för återbetalning som förklarar hur bidrag på skolan hanteras.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.