Hur väljer jag de Bästa Online skolan?

Det finns fem punkter att tänka på när du ska välja den bästa online skolan: kvalitet, ackreditering, konsistens, student stödtjänster och pris. Alla fem av dessa poster är avgörande för att finna den bästa online skolorna. Ett online-skolan är en läroanstalt som ger studenten förmåga att fylla i alla kurskrav användning av Internet.

Dina personliga mål är viktiga att tänka på innan du påbörjar arbetet med att hitta de bästa online skolan. Tänk om din personliga inlärningsstil, tidsplanering, och motivation nivå. De bästa online Skolan kan erbjuda bra program och kursmaterial, men eleven måste fortfarande göra jobbet. Dessa tre punkter är centrala för din framgång i alla online-skolan.

Kvaliteten på läromedel är den viktigaste delen av alla online skola. Titta på provet kursmaterial och utvärdera den för tydlighetens, organisation, inriktning och metod för leverans. Många online skolor erbjuder tillgång till inspelade föreläsningar. Granska ett prov för att avgöra om instruktören är förståelig, den övergripande kvaliteten på inspelningen och nivån på studenten interaktion.

För att utvärdera de bästa online-skolor är det viktigt att kontrollera bevis för instruktörer. Titta på deras biografier att hitta deras utbildningsnivå, yrkeserfarenhet och expertområde. Jämför lärobok som används med den rekommenderade boken från en ansedd traditionell skola.

Det finns två typer av läroanstalter: ackrediterade och icke-ackrediterade. Universitet, samhälle och högskolor karriär är vanligtvis ackrediterade. Icke-godkända skolor innehåller ofta specialitet skolor som fokuserar på en teknisk skicklighet eller nisch krav. Om du vill få en examen eller diplom, måste du gå en ackrediterad skola. Certifikat eller specialiserade kurser kan genomföras från icke-godkända skolor.

Titta på konsekvens av programmet erbjudanden och schemaläggning där över nätet skolor. Identifiera frekvensen naturligtvis tillgänglighet, förteckning över kurser tillgängliga, med start och övergripande förvaltningen av programmen. Administrationen av ett online-skolan har en stor inverkan på kvaliteten i programmet som du får. Leta efter en organiserad förvaltning som tydligt innehåller anvisningar för alla akademiska riktlinjer och rutiner.

Priset är en viktig del vid valet av bästa online skolan. Kom ihåg att prestige ensam kan ett högre pris än kvalitet. Titta på program som finns tillgängliga och avgöra vad de viktigaste inslagen är. Jämför priset för ett komplett program kontra individuella kurser. Ta reda på vilka betalningsmetoder accepteras och tidsplan för betalning.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.