Hur får jag jobb Pharmacy Technician?

Det finns ett brett spektrum av potentiella arbetstillfällen apotek tekniker tillgängliga för kvalificerade kandidater. De flesta apotek tekniker arbetstillfällen finns inom fyra större branscher: läkemedel, skyltfönster apotek, sjukhus och långsiktiga hälso-och sjukvårdsinrättningar. Den roll som ett apotek tekniker är central för skapandet och distributionen av receptbelagda läkemedel och planer behandling.

Ett apotek tekniker måste antingen ha en universitetsexamen eller ett community college examensbeviset i farmaci. Apoteket ansvarar för kontroll och distribution av högpotenta läkemedel till patienter. Den faktiska doser och kvantitet endast utfärdas om patienten uppvisar ett recept eller instruktioner från läkaren. Apoteket tekniker är oftast ansvarig för fyllning som receptbelagda och säkerställa att den farmaceut granskar detaljer för riktighet och fullständighet.

För att kunna beredas arbetstillfällen apotek tekniker är apotek utbildningen obligatorisk. Apoteket är ett starkt licensierad yrke. Som en följd av detta kan ingen outbildad personal få erfarenhet på ett apotek. De flesta tekniker innehåller programmen en period av praktik att ge de studerande att skaffa sig den nödvändiga erfarenheten.

Positioner i läkemedelsindustrin för ett apotek tekniker allt från material distribution att arbeta i en klinisk prövning operation. Alla som arbetar med kraftfulla läkemedel måste vara väl utbildad för att minska risken för medicineringsfel och slarvig journalföring. Noggrannhet och en omedelbar förståelse för beslutet konsekvenser krävs för alla dessa typer av jobb. Många läkemedelsföretag kontrollera kursen märken och referenser innan du anlitar.

apotekare brukar hyra ett apotek tekniker i ett traditionellt apotek. Var beredd att ge din kurs utskrifter och professionella referenser. Kundtjänst erfarenhet och god kommunikationsförmåga är en enorm fördel för denna typ av arbete. Merparten av tiden kräver denna roll samspel med allmänheten.

Apotek tekniker jobb på sjukhus innefattar vanligtvis ett kriminalregister kontroll och som kan innefatta slumpmässiga drogtester. Om så krävs kommer dessa poster skall ingå i anställningsavtalet. Dessa typer av roller är skiftarbetare ofta bygger, med vissa roller permanent nattskift.

långsiktig facilitet jobb normalt dagtid enbart, som med en vanlig uppsättning av recept som måste fyllas flera gånger om dagen. Dokumentation och kommunikation är avgörande i dessa arbeten. Föreskrifter ändras ofta som hälsa av patienten skift. Ansvaret för tekniker inkluderar kontroll för gränsöverskridande effekter medicinering sida, beroende på antalet recept som krävs. Erfarenhet av att arbeta i en långsiktig facilitet är en stor fördel när de ansöker om dessa typer av roller.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.