Hur får jag en examen brottsbekämpning?

Beroende på utbildningsnivå den studerande vill fortsätta, att få en viss brottsbekämpande skulle kunna innebära ett antal olika saker. Det finns några olika nivåer man kan uppnå inom detta område. En är känd som polis vetenskap, ett annat är känd som straffrättsliga, men andra förekommer också. Om går på college, ska studenten också kunna välja att tjäna en Associate examen eller en kandidatexamen, beroende på vad det enskilda brottsbekämpande programmet erbjuder.

Få en viss brottsbekämpning är beroende av vad man vill att göra med graden. Brottsbekämpande är mycket mer än bara poliser patrullerade gatorna. Vissa kanske vill ha en examen i straffrätt förvaltningen, som hjälper eleven lära sig hantera en polisinrättning eller kriminalvården institution. Andra kanske vill ha en juristexamen för att bli en åklagare, som är en annan del av brottsbekämpningen.

En associerad examen i brottsbekämpande grad tar två år att tjäna. Således, för de som vill komma igenom klasserna och snabbt hitta ett arbete, erbjuder ett snabbare sätt att göra det. Ofta finns det inte så många allmän utbildning, eller kärna, krediter som krävs för att förtjäna denna grad. Också, även de som tjänar kandidatexamen ofta gå vidare och ta upp denna grad längs vägen. Det ger dem möjlighet att börja yrkesarbeta men eventuellt fortsätter att arbeta mot en kandidatexamen i polis vetenskap eller straffrätt.

En kandidatexamen är mer typiskt för vad många föreställer när det talas om en högskola. Få en fyra år brottsbekämpande grad kommer att innehålla en stor mängd träning i polisens verksamhet, system domstol och sannolikt även psykologi, speciellt onormal eller avvikande psykologi. De som väljer att gå den vägen kommer att tillbringa mer tid i skolan, men få en mer grundlig utbildning som kan innehålla praktik och andra specialiserade utbildning.

Fast egentligen inte en grad, att de som vill bli polis officer kunde helt enkelt välja brottsbekämpande certifiering, som erbjuds genom en polishögskola. Även en student som tar emot en viss brottsbekämpning genom college kommer troligen att ha att delta i polisutbildningen för detta intyg innan ett jobb. Dessa klasser tar oftast en fråga om veckor att slutföra, och tillhandahålla utbildning i nationell lag, medborgerliga rättigheter, tekniker gripande och vapenträning. I många jurisdiktioner är detta allt som krävs för att bli en patrull officer trots att de har en examen skulle säkert göra en kandidat mer konkurrenskraftig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.