Hur får jag en distansundervisning examen?

Distansutbildning utbildningsprogram blir allt populärare eftersom människor letar efter bekvämt sätt att göra sig mer handel i en föränderlig affärsmiljö. För bearbetning vuxna med heltidsarbete kan distansundervisning vara ett utmärkt sätt att få den kompetens som krävs för en befordran eller för att förbereda för att byta karriär. För stanna hemma föräldrar planerar att inträda arbetskraften, distansstudier program kan bidra till att ge de bevis som krävs för att göra övergången lättare.

I de flesta fall uttrycket distansutbildning hänvisar nu till klasser som undervisas med hjälp av ett exklusivt online-format som innehåller verktyg som PowerPoint-presentationer, PDF studieguider, nedladdningsbara video eller ljud föreläsningar och privata chattrum för att efterlikna det traditionella klassrummet erfarenhet. Det finns dock fortfarande några högskolor och universitet som erbjuder korrespondenskurser per post. Klasser som kräver en på campus hemvist för en del av kurser är ett alternativ att överväga också.

Nyckeln till en framgångsrik distansutbildning erfarenhet är att undersöka alla tillgängliga program noggrant. Programmet du väljer bör tillhandahållas av en ackrediterad institution. Kurser ska undervisas av lärare med professionell arbetslivserfarenhet inom sitt område och tekniskt stöd bör finnas lätt tillgänglig i fall du har problem att få tillgång till material för din klass. Platsförmedlingsstöd bör ges till akademiker, eftersom du förmodligen behöver lite hjälp landar en ny position efter din examen.

För många personer som är intresserade av att få en distansutbildning grad, är ekonomiskt stöd en viktig faktor. Lyckligtvis en distansutbildning utbildningsprogram som erbjuds av en fullt ackrediterad högskola eller universitet ger dig samma finansiella stöd alternativ som någon annan student, speciellt om programmet är en förlängning av en traditionell tegel och murbruk skolan. Om din studierna har med din nuvarande anställning, kan ditt företag erbjuda någon form av undervisning ersättning programmet. Privata lån från enskilda banker kan också vara tillgängliga, så länge du har en etablerad kredit eller kan hitta en co-signerat för din ansökan.

Medan distansutbildning grad program är utformade för att vara flexibla , är det bäst att försöka sätta upp någon sorts schema för dig själv. Om du inte åtar sig att studera ett visst antal timmar per vecka, hittar du det mycket svårt att hänga med i dina kurser. För att du avsluta programmet inom den rekommenderade tidsperioden, de flesta skolor erbjuder ett förslag på studier som visar hur många klasser du ska slutföra varje termin. Försök att följa detta schema så nära som möjligt att göra det mesta av din distansutbildning examen erfarenheter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.