Hur får jag en Interior Design utbildning?

Även om någon kan ha ett öga för inredning tar det en ordentlig utbildning för att bli en professionell inredningsarkitekt. En formell inredning utbildning krävs för många in-positioner. Dessutom har många högskolor och universitet över hela världen erbjuda särskilda program som är inriktade på att ge studenterna en gedigen inredning utbildning. Följaktligen är det första steget att hitta ett ackrediterat program.

Att hitta ett ackrediterat program ser till att inredningen utbildning på en viss skola är av högsta klass. Vissa ackrediterade program endast pågå i två år, medan andra fyraåriga program. Det finns alternativ vid stora universitet, små humaniora högskolor och vid konst skolor över hela världen. Det finns även möjligheter för att få en inredning på nätet design utbildning. Program finns över hela världen från USA och Kanada till Storbritannien och Indien.

Innan det slutliga beslutet om vilken skola är rätt passform, är det viktigt att undersöka de olika programmen. Titta på vilken typ av design en viss skola har specialiserat sig på och dess ackreditering. Tänk undervisning kostnader och uppehälle, också. Det är ibland bra att tala med medlem vid fakulteten för varje skolor om kurser, klasser och undervisning filosofi av programmet. Lära sig mer om de nyutexaminerade, till exempel hur många doktorander i tid och akademiker "sysselsättningsgrad inom inredningsdesign, är också mycket informativ.

En online inredning utbildning är inte ovanligt, och det finns några bra program som finns tillgängliga. Se till att online-programmet erbjuder mer än en grundutbildning. En grundläggande utbildning inte kommer att utarbeta en inredning student de kunskaper som krävs för att sitta för tentamen eller för att erhålla en licens i inredning.

Som en del av den pedagogiska processen är det viktigt att hitta en praktikplats med en designbyrå. Dessutom, efter examen från skolan, är det viktigt att slutföra en lärlingsplats på en designbyrå. Mest lärlingsplatser senast från ett till tre år. Både praktik och lärlingsutbildning ge värdefull praktisk erfarenhet.

Efter att ha fått en formell inredning utbildning och arbetar för ett par år är det dags att sitta för inredning examen. Avläggande av examen ger de studerande professionella status och kommer att öka sin lön och status i inredningen samhället. Det finns flera sätt att en kandidat kan få sitta för testet. En kandidat kan få fyra eller fler år av inredning utbildning och två års yrkeserfarenhet, eller ta emot tre års utbildning och tre års arbetslivserfarenhet. Ett annat sätt att få inkludera emot två år av utbildning och fyra års arbetslivserfarenhet. Efter avslutad examen, kontrollera om staten, en provins eller land reglerar inredningsarkitekter. Om så är fallet kan det vara nödvändigt att få en lokal licens eller registrera lokalt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.