Hur får jag en Forskarutbildning stipendium?

Det finns fyra sätt att få en forskarutbildning stipendium: postgymnasiala utbildningsinstitutioner, välgörenhetsorganisationer, inlägg i akademiska tidskrifter, och hänvisningar. En doktorand stipendium sker vanligtvis i antingen en extern makt eller från läroanstalten. Stipendiet omfattar undervisning och kan omfatta bostad, böcker och annan utrustning. Dessa typer av stipendier är riktade till studenter som har godkänts i magisternivå program. En forskarutbildning är en professionell, herre, eller doktorandprogram ström programmet.

Det första stället att leta efter information om forskarutbildningen stipendier är ditt universitet eller högskola. Tala med din antagning rådgivare, studiestöd kontor och forskarutbildning administrativ samordnare. De kan ge dig råd om olika stipendier, ansökan linjer tid och dokumentation krav. Tänk på att alla forskarstuderande stipendier förutsätter att du blir antagen till en forskarutbildningskurs program. Dessa medel kan inte överföras till något annat ändamål.

För att få en forskarutbildning stipendium finns särskild ansökan kriterier som måste uppfyllas. Sökande måste ha minst avslutad kandidatexamen. Den officiella medeltalet att du har uppnått är mycket viktigt. Om det fanns en särskild svårigheter eller personliga problem som påverkade din akademiska resultat, se till att inkludera det i din ansökan. Antalet sökande till forskarutbildningen stipendier är ganska hög, och processen är mycket konkurrenskraftiga.

För att få en forskarutbildning stipendium skall de sökande uppfylla de akademiska kraven är specifika för varje stipendium. Många välgörenhetsorganisationer program kombinerar akademiska krav med idrott, ledarskap, forskning, eller gemenskapens krav aktivism. De bästa forskarutbildningen Stipendierna är tillgängliga på nationell nivå, och ofta har specifika krav inom ett brett spektrum av områden, t. ex. idrott, ledarskap och akademiker. Ytterligare information, såsom en personlig essä eller en intervju är oftast en del av processen också. Det är klokt att forskning stipendiet alternativen åtminstone två år i förväg, och börja att få de nödvändiga erfarenheterna i väntan på din ansökan.

Ibland är forskarstuderande stipendier tillkännages i akademiska tidskrifter. Dessa inlägg är riktade till särskilda ämnesområden och program. Dessa möjligheter är vanligtvis program med en mycket hög profil, såsom Rhodes-stipendiat programmet. Andra program som annonseras i denna metod är sponsrade av ett särskilt organ eller industrin, som vill stödja ett mycket specifikt område studier.

Graduate program rådgivare och samordnare kan ge information om doktorander stipendier till studenter som de anser skulle vara en stark kandidat. Dessa typer av stipendier kan fokuseras på ett specifikt område av studien, innebära resor till andra platser, eller kan kräva en viss bakgrund att kandidaten har. Hålla kontakt med din akademiska rådgivare och låt honom eller henne veta om du söker stipendier. De har fördelen av en lång historia i området, har ett större antal kontakter och kunskaper.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.