Hur blir jag en strafflagstiftning Attorney?

För att bli en straffrättslig advokat, en person som vanligtvis måste förtjäna en grundexamen, delta Law School och genomgå en undersökning som visar sin kompetens. Även om straffrätten är en speciell typ av advokat, att det i allmänhet är inte en unik studierna följa för att nå detta mål. Istället kan en blivande kriminell advokat följa förfarandet för att bli en allmän advokat och sedan välja att specialisera sig senare. Kurser och typer av kvalificerade examina varierar beroende på land.

För att bli en straffrättslig advokat, en person som vanligtvis börjar med att söka en grundexamen från en högskola eller ett universitet. Detta kräver i regel att fylla ungefär fyra års studier, men sökande får inte ha sina studier vid denna punkt. Ibland kan de välja någon under grundutbildningen studera de föredrar. Välja en del klasser som rör juridik, psykologi, eller brott kan bidra till att förbereda för lag skolan, dock. Med kurser i samband med straffrätt och tjäna varor kvaliteter kan också bidra påverka juridikstudier antagningen officerare.

En prospektiv brottmålsadvokat behöver mer acceptans mot lag skola i syfte att uppnå sina mål. Antagning officerare anser typiskt en sökandes poäng på ett lag skola antagningen test, samt betyg från grundutbildningen studie. Arbetslivserfarenhet och intervjuer kan också övervägas.

När upptagande till ett lag skola har erhållits, en person som försöker bli en straffrättslig advokat normalt stannar i att studera kärnämnena Law School. Till exempel kan en student studie sådana saker som kontrakt och konstitutionell rätt under den första delen av Law School. Under senare år kan han välja kurser som kommer att vara till hjälp för sin specialisering inom straffrätten.

En student som planerar att bli en straffrättslig advokat kan skaffa sig praktisk yrkeslivserfarenhet genom juridiska kliniker sponsras av skolan eller modeller tävlingar rättssalen. Han kan också delta i praktiken prövningar och få erfarenhet av doktrinen genom att skicka in artiklar till skolan publicerade tidskrifter. Vissa skolor erbjuder även juridikstudenter möjlighet att arbeta under överinseende av praktiserande advokater, få kunskap och arbetslivserfarenhet. Straffrättslig student kan välja övervakas arbetsuppgifter i samband med hans område som förberedelse för arbetet efter juristexamen.

Efter att ha avslutat Law School, kan en student väljer att fortsätta skolan i ett försök att få en högre grad, vilket kan vara till hjälp för någon som är intresserade av straffrätten specialisering. Detta är inte generellt krävs dock och en del väljer att ta lagen examen som krävs på lokal och få tillstånd att utöva.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.