Hur blir jag en samling Handledare?

Det finns två huvudsakliga vägar du kan ta för att bli en samling handledare. Den du väljer beror på din erfarenhet nivå, utbildningsbakgrund, och personliga preferenser. Det är viktigt att fundera över varför du vill ange detta område och då avgöra egenskaper du har som kommer att vara till fördel för arbetsgivarna.

Ett sätt att bli en samling handledare är att börja arbeta i en lägre position och flytta dig uppåt. Du kan börja arbeta med ett visst företag som samlingar agent. När du har visat den högre ledningen att du är flitig och duktig på ditt jobb, är det möjligt att du kommer att ges möjlighet till befordran. Detta alternativ kan ta flera år att utföra, men många arbetsgivare börjar värde hårt arbete och talang mer än års erfarenhet. Gör ditt bästa arbete och uttrycka dina önskemål till karriärutveckling.

För att ytterligare dina framsteg mål inom ett företag, kan du överväga att ta klasser eller komplettera kurser som sponsras av organisationen. Detta kommer inte bara att förbättra dina färdigheter på jobbet, men kommer att sända ett tydligt budskap till ledningen att du bryr dig om arbetet och vill göra bra. De flesta arbetsgivare kommer att uppskatta initiativet och kommer att hålla dig i åtanke när en samling handledare position kommer tillgängliga.

Ibland är det möjligt att få erfarenheter på ett företag och sedan blivit en samling handledare på en annan inom samma bransch. Om du har bevisat att du har erfarenhet och talang krävs för att hantera jobbet, kan du överväga att ansöka om en samling handledare position vid varje företag som anställer.

En annan, och ibland snabbare sätt att bli en samling handledare är att få en fyra-årig högskoleexamen med detta mål i åtanke. Läsa kurser i företagsledning eller verksamhet och se till att hålla dina betyg upp. Du kan också hitta en praktikplats medan du fortfarande går i skolan att ge verkliga världen erfarenhet. Detta kommer att göra dig mer attraktiv för arbetsgivare efter examen.

Även om du kanske måste ange en position lägre än insamling handledare även med en högskoleexamen, kommer du in förmodligen området i en bättre position än någon med mindre av en utbildningsbakgrund. Du kan också få högre lön. Detta gäller särskilt om du haft utmärkta betyg och deltog i en välkänd institution.

För att få anställning vid ett visst företag, bör du vara aktiv. Stopp av deras kontor och tala med en handledare. Berätta om dina mål att arbeta för dem och diskutera din bakgrund, begåvning och utbildning i tillämpliga fall. Om det inte finns lediga vid denna tidpunkt, lämna dina uppgifter med dem och kom tillbaka ofta.

Om du inte har ett särskilt företag i åtanke när du börjar söka jobb, kan du prova utstationering ditt CV på en arbetsförmedling online ombord, gå på jobbmässor, och nätverk med nuvarande och tidigare samarbete arbetstagare. Högskolor har också jobb nämnder och rådgivning för att hjälpa elever hitta ett arbete efter examen. Det viktigaste är att få ditt namn där ute så att så många potentiella arbetsgivare hör om dig som möjligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.