Hur blir jag en motorcykel Mechanic?

Det finns fyra steg som krävs för att bli en motorcykel mekaniker: eftergymnasial utbildning, relaterade yrkeserfarenhet, certifiering och de anställningsintervju processen. En motorcykel mekaniker är en särskilt utbildad mekaniker som arbetar på tvåhjuliga motordrivna enheter. Detta inkluderar skotrar, mopeder, elektriska cyklar, cyklar smuts och motorcyklar.

Människor som är intresserad av att bli en motorcykel mekaniker tycker om att arbeta med händerna, ha mekanisk aptitude, är bra på problemlösning och är vanligtvis motorcykelförare. Motorcykel mekaniker är ett specialiserat område, och även om många av de färdigheter som är överförbara till bilmekaniker, kompletterande utbildning och certifiering krävs att göra denna karriär övergången.

Det första kravet för att bli en motorcykel mekaniker är att slutföra en eftergymnasial utbildning program. Motorcykel mekaniker program finns tillgängliga från ett brett spektrum av samhället och högskolor karriär. Leta efter skolor som erbjuder en arbetsförmedling eller arbeta sikt som en del av programmet. De antagningen kriterier för att bli en motorcykel mekaniker omfattar som regel studentexamen och kurser i engelska och teknik.

Relaterade arbetslivserfarenhet erhålls vanligtvis genom en arbetsförmedling program. De bästa programmen har flera kurser av arbetsförmedling eller kooperativt lärande. Dessa program kan den studerande att arbeta under överinseende av en licensierad mekaniker, lära sig de färdigheter som krävs för att arbeta i denna miljö säkert sätt.

För att bli en motorcykel mekaniker, är alla kandidater krävs för att slutföra en certifiering undersökning. Yrkesexamen för denna examen ingår avslutad eftergymnasial utbildning och ett visst antal timmar arbetslivserfarenhet. Undersökningen är flervalsfrågor och förvaltas av staten. Granska intygskrav i förväg så att du kan skriva tentamen efter examen.

När man ansöker om ett jobb som en motorcykel mekaniker, se till att korrekturläsa ditt CV och personliga brev, dubbelkontroll för någon grammatik eller stavfel. Under anställningsintervju process, kom ihåg att arbetsgivaren oftast har en standard lista med frågor och söker komplett, kortfattat svar. Tänk på att allt du säger kommer att skrivas ned och granskas. Tänk på era svar, håll dig lugn och fokusera på hur du kan bidra.

Det finns begränsade möjligheter karriär inom ett garage som en motorcykel mekaniker. Det finns två alternativ: specialisera sig på en specifik motorcykel märke eller utveckla egna motorcyklar. Motorcykel mekanik använder ofta sina färdigheter för att öppna eget garage eller verkstad.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.