Hur blir jag en ingenjör inom bilindustrin?

Automotive Engineers ansvarar för forskning, design, tillverkning och provning av nya fordon. Konstruktion och kontroll av särskilda delar av fordonet som utförs av produktionstekniker, medan utvecklingsarbete ingenjörer arbetar på den övergripande designprocessen. Tillverkning tekniker är ansvariga för att utveckla en effektiv och produktiv produktionsprocessen. En kandidatexamen i teknik, stark matematik och riktigt certifiering erbjuder en stark start för dem som vill bli ingenjör inom bilindustrin.

För att bli ingenjör inom bilindustrin, det är till hjälp att ta så många science-kurser på gymnasiet som möjligt. Övre nivå matematik kurser, fysik och kemi kurser kan utgöra en stabil grund för dem som går på att föra en grundexamen som ingenjör. Datavetenskap och kurser elektronik är också till hjälp för dem som är intresserade av teknik.

En kandidatexamen i fordonsteknik eller maskinteknik är typiskt intjänas av dem som vill bli ingenjör inom bilindustrin. Det är lämpligt att besluta om en gren av fordonsteknik innan du börjar ett grundutbildningen. De som söker för att bli för utveckling och ingenjörer tillverkning normalt gå att föra en magisterexamen i detta område. Vissa högskolor erbjuder en bilindustri program, medan andra erbjuder verkstadsindustrin grader.

Typiska kurser som ingår som en del av en grundutbildning bilindustri programmet omfattar teknisk ritning och skriva ut läsning, elektromekanik, strömningslära och värmeöverföring. Det kan också vara kurser i drivlina system och bilar design och tillverkning. Kurserna kan variera beroende på det specifika området fordonsteknik en bedriver. Andra aspekter av läroplanen kan inkludera andra kurser typiska för tekniska studier, till exempel teori, design och laborationer.

En praktikplats är också bra för dem som söker för att bli ingenjör inom bilindustrin. Vissa kan få praktik med biltillverkare efter college, men de flesta ingenjörer arbetar som praktikanter under sina år som grund-eller doktorander. Vissa skolor kan erbjuda praktikplatser som en del av grundutbildningen bilindustri programmet.

De flesta regioner kräver ingenjörer för att hålla någon typ av licens. I USA, alla 50 stater kräver ingenjörer som tillhandahåller tjänster till allmänheten licensieras. För att bli licensierad, är det oftast krävs för att tillhandahålla bevis på en examen från ett ackrediterat civilingenjörsprogram, har någon typ av relevant arbetslivserfarenhet och avlägga en examen. De flesta Automotive Engineers tillbringa flera år efter att skolan arbetar som ingenjörer i utbildning innan undersökningen.

Förutom stark matematik och naturvetenskaplig utbildning, de flesta Automotive Engineers inneha någon form av kreativ och analytisk förmåga. Ingenjör inom bilindustrin bör normalt vara medvetna om aktuella trender och utveckling av teknik för att förbli konkurrenskraftiga inom fordonsindustrin. Ökad användning av ny teknik kan kräva ingenjörer att delta i fortlöpande utbildningsprogram för att stanna uppdaterad om den senaste utvecklingen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.