Hur blir jag en hållbar Officer?

Det finns tre element, som krävs för att bli en hållbar officer: eftergymnasial utbildning, arbete i samband med erfarenhet och kommunikationsförmåga. En hållbar officer är en person som är ansvarig för samordning, förvaltning och administration av organisationens miljöprogram. Detta kan omfatta initiativ såsom att minska ljusnivån och rum nivåer termostaten på vintern, uppmuntra returpapper och minska papper processer.

Hållbarhet hänvisar till behovet att se till att anläggningen kan återhämta sig med tiden. I allmänt bruk gäller detta behovet av att minska användningen av icke förnybara resurser och bättre hantering av befintliga resurser. Termen var ursprungligen användes i ekologi för att beskriva den mångfald och produktivitet naturliga biologiska system. Den används nu nästan uteslutande i samband med miljöskydd rörelsen.

Människor som vill bli en hållbar officer vanligtvis personligen intresserade av miljöprojekt, trivs med att arbeta i team och få personlig tillfredsställelse från att ha en positiv inverkan på det bredare samhället. Detta fält är relativt ung, och även om det var snabbt accepterats på den nordamerikanska företagskulturen som en viktig roll, faktiskt antagande av hållbara strategier har gått långsammare. Även om det fanns en ursprunglig uppsjö av hållbarhet officerare på högre ledningsnivåer i början av 2000-talet, har effekterna av denna ståndpunkt varit svårare att mäta.

Det första kravet för att bli en hållbar officer är att slutföra en eftergymnasial utbildning program. Detta kan antingen vara en universitetsexamen i miljökunskap eller ett examensbevis från en kommun eller karriär college i hållbarhet. Karriärmöjligheter inom detta område kan uppnås antingen genom ytterligare utbildning eller en gedigen arbetslivserfarenhet historia. Som ung disciplin, hängivenhet till fortbildning är mycket viktigt. De mest framgångsrika hållbarhet kontor har utvecklat ett starkt nätverk av andra hållbarhet yrkesverksamma, och dela framgång och misslyckanden för att förbättra processen.

Relaterade arbetslivserfarenhet inkluderar volontär i ett miljö-byrå eller en grupp, som arbetar med samarbetsprojekt och andra team-upplevelser arbete. Gemenskapen ledarskap kan erhållas genom roller som en lägerledare, lagledare eller program instruktör. Dessa erfarenheter behöver inte vara förenad med en miljörörelsen, som ledarskap är extremt överlåtas.

En av de viktigaste färdigheter som krävs för att bli en hållbar officer är kommunikation. Som ett resultat av erfarenhet som informatör, skriva nyhetsbrev, intervjua erfarna personer, och organisera en informationskampanj är alla mycket värdefulla. Granska din presentation och muntlig kommunikation för att hitta det mest effektiva sättet att sprida budskapet om hållbarhet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.