Hur blir jag en arkitekt Associate?

En arkitekt intresseföretag är en licensierad arkitekt som delar ett tillfälligt arbete avtal med en annan arkitekt. I detta fall är det huvudsakliga målet med denna relation att genomföra en planerad projekt genom samarbete. För att bli en arkitekt intresseföretag måste du först skaffa all nödvändig kompetens och utbildning för att bli en licensierad arkitekt.

High school studenter som mål att bli arkitekt bör fokusera på matematik och kurser vetenskap utöver de allmänna kurserna. Denna uppgift kan göras genom mötet med en high school studievägledare. Eftersom en stor del av arkitekturen är matematik-baserad, ett utmärkt grepp på komplicerade matematiska ekvationer är nödvändig. Efter gymnasiet bör framgångsrik akademiker gälla för högskolor som har starka arkitektur program.

Det finns ett antal val när det gäller att välja ett college programnivå arkitektur. Vissa skolor erbjuder fem års kandidatexamen program, medan andra skolor kan erbjuda tvååriga program. Två års college program följs i allmänhet av en tvåårig Master of Architecture examen. Antingen program kommer att hjälpa en individ att bli en arkitekt intresseföretag, men det är viktigt att alla program är erkända och godkända.

När han gick en arkitektur program på högskolenivå ska studenten också ansöka om deltidsjobb inom arkitektur företag. Detta kommer att bidra högskoleexamen att säkra en position inom en arkitektfirma efter examen. De flesta företag anställa nyutexaminerade arkitekter som redan har arbetslivserfarenhet. När en examen passerar nödvändig regeringen undersökningar finns det vissa åtgärder som kan vidtas för att bli en arkitekt intresseföretag.

Ofta arkitekt associerar samarbeta med andra arkitekter utanför ett visst företag. Denna typ av förhållande tenderar att vara en oberoende en, även om det är möjligt för ett företag att hyra ett avtal arkitekt att arbeta med en personal arkitekt. Om en arkitektfirma beroende av stöd från en specialiserad arkitekt, som är associerad arkitekt kan bibehållas. Därför är det bästa sättet att bli arkitekt intresseföretag är att hitta en unik nisch.

Som med de flesta andra yrken, arkitekter som är mycket eftertraktade tenderar att vara de som har specialkunskaper. Arkitekturen området är extremt konkurrensutsatt, även om de människor som utmärker sig inom området ofta säkra välbetalda positioner. Därför är specialisering inom detta yrke avgörande. Endast de arkitekter som utmärker sig inom området är valda för att bli medarbetare.

allmänhet att bli en arkitekt intresseföretag måste man ha många års erfarenhet som arkitekt. Det är just därför det är viktigt för dagens arkitektur studenter att skaffa praktikplatser medan han fortfarande i skolan. Arkitektur är ett yrke som gåvor yrkesverksamma som har tillbringat en hel del tid åt att studera alla detaljer i arkitektur.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.