Hur blir jag en Low Vision terapeut?

Det finns fyra krav för att bli en dålig syn terapeut: komplett eftergymnasial utbildning, får en dålig-syn utbildning, skaffa erfarenheter på området och fylla i certifieringsprocessen. En nedsatt syn terapeut är en hälso-specialist som ger instruktioner om användningen av teknik och metoder för att hjälpa människor med nedsatt syn. Den roll som nedsatt syn terapeuter är en mycket viktig, och de utgör en kritisk medlem av medicinskt stöd team som gör att människor med funktionshinder att förbli oberoende och fullt fungerande i samhället.

Low Vision terapeuterna arbetar nära kunderna för att fastställa deras nuvarande graden av självständighet, begränsningar på grund av andra sjukdomar eller sjukdomar och tillgängliga stödstruktur. De ger utbildning i användningen av anordningar, såsom hög förstoring glasögon, teleskop och intern-TV. Ytterligare stöd finns bör nivån på visionen minska ännu mer och inkludera anordningar för blinda, såsom blindskrift eller Skärmläsarprogram.

För att bli en dålig syn terapeut måste de sökande ha en kandidatexamen från ett ackrediterat college eller universitet. Denna grad kan vara inom alla områden, men skulle helst innehålla en specialisering inom nedsatt syn terapi. Helst bör den grad slutföras vid en skola som ger den låga kurser vision terapi krävs av certifieringsorgan. Sökande som har en examen i ett annat fält måste ta en mindre i nedsatt syn terapi från ett ackrediterat skola för att bli en nedsatt syn terapeut. Den utfärdande Skolan måste erbjuda ett fullt ackrediterad program, som ger garantier om kursen kvalitet, akademisk politik och förvaltningspraxis.

Under synsvaga specialisering del av examen, finns det möjligheter för kooperativa jobb sessioner, praktikant roller och positioner volontär. Denna erfarenhet är mycket viktigt för att bli en nedsatt syn terapeut. Totalt är 350 timmar av klinisk praktik som krävs innan du kan skriva certifieringsprovet nödvändigt. Denna certifiering krävs vid ansökan om en position som en nedsatt syn terapeut.

Fält erfarenheter kan vinnas på ett sjukhus, rehabiliteringscenter, sociala tjänster agentur eller hem stödtjänster företag. Det är viktigt att notera att alla de timmar måste stå under direkt överinseende av en läkare eller optiker. I slutet av praktik, se till att handledaren skriver en fullständig utvärderingsrapport, eftersom detta är en integrerad del av certifieringsprocessen.

nedsatt syn Terapeuten tentamen utfärdas och administreras av The Academy för certifiering av Vision rehabilitering och utbildning Professionals ACVREP). Dessa prov måste planeras i förväg. Skolor som erbjuder låga program vision utbildning ofta samordna studie klasser och andra grupper för att bistå i förberedelserna för denna examen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.