Hur blir jag en Information analytiker?

Det finns fyra steg som krävs för att bli en information analytiker: eftergymnasial utbildning, arbete i samband med erfarenhet, söka jobb, och avsluta processen anställningsintervju. En informations-analytiker bedriver forskning, utvecklar statistiska analytiker och tolkar resultaten av analysen.

Människor som har en analytisk tänkande, tycker om att arbeta självständigt och är bekväm att utforska flera scenarier med största tillfredsställelse i denna typ av arbete. Den viktigaste färdighet för en information analytiker gäller användningen av avancerade dataprogram. Information analytiker måste kunna arbeta med flera program och system för att strukturera data, extrahera information som krävs och slutföra uppgiften som tilldelats.

Det första kravet för att bli en information analytiker är att slutföra en eftergymnasial utbildning program. Även om många företag kommer att acceptera ett college diplom, de allra flesta företag föredrar en universitetsexamen. Det är mycket vanligt för företag att kräva en magisterexamen i information undersökningar eller statistik att bli en information analytiker. Denna ståndpunkt har de mest krävande kraven och kräver en hög grad av skicklighet.

Relaterade arbetslivserfarenhet inkluderar uppgifter företagsledning, information professionell, doktorand eller information analytiker assistent. Dessa jobb kräver att alla sådana betydande kunskaper om system för datahantering, organisatoriska strukturer av data och relaterade paket programvara. Information analytiker positioner är mest lämpade för sökande som har minst fem års eftergymnasial examen arbetslivserfarenhet. Jobbet kräver en kombination av teknisk kompetens och en förståelse för företagsklimatet och relaterade sammanhang.

När man ansöker om ett jobb för att bli en information analytiker, se till att korrekturläsa ditt CV och personliga brev, dubbelkontroll för någon grammatik eller stavfel. Som ett led i ansökningsprocessen, forskning och data information företag kan kräva att kandidater för att komplettera en förövning dataanalys. Syftet med övningen är att säkerställa att alla kandidater som finns tillgängliga för intervjuer har de erforderliga expertområden.

Under anställningsintervju processen flesta arbetsgivare har en standard lista med frågor och söker komplett, kortfattat svar. Tänk på att allt du säger kommer att skrivas ned och granskas. Läs upp på den senaste forskningen tekniker och termer, så att du kan använda den senaste buzz orden vid behov.

Många människor kvar som analytiker för hela sina karriärer, med sidoläge åtgärder för att hålla sina arbete varierande och intressant. Prata med din personalchef om de karriärmöjligheter som finns tillgängliga för dig inom företaget. En senior analytiker kan också använda sina färdigheter för att skriva böcker och bedriva forskning, utöver den ordinarie jobbet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.