Hur blir jag en Executive Assistant?

Om du vill bli en chefsassistent, det är bra att ha minst ett intresseföretags grader plus några kontor erfarenhet, eftersom området är konkurrenskraftig. Verkställande assistenter anses hög nivå kontorsarbetare som ofta övervakar junior eller mitten av nivå på advokatkontor, såsom administrativa assistenter. De hjälper ledande befattningshavare som verkställande direktör (CEO) eller vice ordförande (VP) i ett företag. För att bli en chefsassistent, inte bara bra dator och skrivfärdigheter behövs, men också förmågan att hålla en högsta verkställande organiserade och informerade.

Att på eget initiativ se till att en ledande befattningshavare är alltid beredd med all information han eller hon behöver är en import del av jobbet. De flesta ledande befattningshavare har många ansvarsområden att jonglera. Ju mer du kan visa en verkställande som du hoppas att arbeta för att du kan förbereda detaljerade kalendrar och kan räkna med att planera möten och minnas detaljer, desto mer troligt att du kommer att bli en chefsassistent för den personen. Men personlighet och datakunskap är också viktiga.

Executive assistenter representerar hög nivå anställda och en lugn, mogen sätt är ett måste. Datorfärdigheter för en blivande chefsassistent bör omfatta programvara verkställande använder, oavsett om det är för kalkylblad och presentationer. Bra Internet forskning färdigheter kan också behövas av en person som vill bli en chefsassistent som verkställande kanske vill extra statistik för en rapport eller sista minuten-information för ett möte.

Det är möjligt att bli en chefsassistent Genom att kombinera erfarenhet som administrativ assistent med utbildning som en associerad examen. Genom att tjäna en chefsassistent grad deltid från ett ackrediterat online skola, en administrativ assistent kan hålla få arbetslivserfarenhet och samtidigt bidra till hans eller hennes utbildning. Nätverk i näringslivet är en möjlig väg att slutföra övergången från junior-eller mellannivå administrativ assistent till högstadiet chefsassistent.

Vissa verkställande assistenter arrangera resor för genomförandeorgan de rapportera till, medan andra kan följa den verkställande makten på affärsresandet. Har erfarenhet inom en viss bransch kan hjälpa dig att hålla före tävling för att hitta ett jobb som chefsassistent. Verkställande assistenter är anställda i många branscher och företag samt regeringen. Top-notch muntliga och skriftliga kommunikationsfärdigheter absolut nödvändiga för dem som vill bli en chefsassistent.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.