Hur blir jag en Elektriska Estimator?

Det finns ett antal vägar som människor kan fortsätta att bli en elektrisk estimator. Skattningar kostar proffs: De tar parametrarna för ett jobb och avgöra hur mycket det skulle kosta, med tanke på information om jobbet, leveranser behövs, kostnaderna för arbetskraft, och så vidare. Människor kan vända sig karriärer som elektrisk skattningar ur många perspektiv.

Ett sätt att bli en elektrisk estimatorn är att föra en examen i elektroteknik och arbetar för ett företag som gör elektrisk arbete, såsom en arkitektfirma, en elektrisk konstruktion bolaget eller ett liknande företag. Med några på jobbet erfarenhet, en elektrisk ingenjör kan bekanta sig med kostar, och kan fungera som en skattning. Företag som letar efter potentiella elektrisk skattningar kan specifikt söka kvalificerade elingenjörer, och någon som väljer att bli en elektrisk estimatorn detta sätt kan också bli en handledare, utbildning andra skattningar som arbetar för företaget.

En erfaren elektriker kan även fungera som en elektrisk estimator. Elektriker känner till detaljerna i arbetet på marken, inklusive den tid det tar att göra olika typer av jobb, kostnader som kan dyka upp, och så vidare. Ett företag kan behålla en erfaren elektriker som en elektrisk estimator, eller en elektriker kan arbeta som frilansande elektrisk estimator. Någon som beslutar sig för att bli en elektrisk estimatorn detta sätt har två affärer att åberopa för inkomst, uppskatta och arbetar som elektriker.

Ett annat alternativ är att utbilda genom erfarenhet, utan formella kvalifikationer. Några utbildning som elektriker rekommenderas starkt, eftersom företag vanligen inte hyra praktikant skattningar om de inte känner till branschen. I detta fall kan någon bli en elektrisk estimatorn genom att arbeta för ett företag som har in-house skattningar, att lära om hur man använder programvaran används i handeln och utveckla erfarenheter och kompetens på jobbet. Detta kan vara ett bra alternativ för människor som vill kunna börja arbeta direkt.

När någon har blivit en elektrisk estimator, hon eller han kan ofta ansöka om medlemskap i en yrkesorganisation för estimatorer. Att tillhöra en professionell organisation ger människor möjligheter till nätverkande, tillgång till den senaste tekniken och teknik, och med en certifiering som kan göra en estimator mer anställningsbara. Företag i behov av en elektrisk estimator tenderar att vara mer benägna att välja någon som tillhör en yrkesorganisation, eftersom medlemskapet föreslår ett engagemang för kvalitet och integritet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.