Vilka är de olika estetiker Karriär?

Många människor strävar efter att hjälpa andra, och en hudterapeut karriär är en av de vägar vissa personer väljer att följa. Estheticians, eller beviljats tillstånd hud-och sjukvårdspersonal, arbetar med en mängd människor för att förbättra bilden, självförtroende och allmänna hälsa. Det finns flera olika karriärvägar de kan bedriva, och var och fokuserar på lite olika områden. Oavsett vilken väg som väljs, finns det en uppsjö av möjligheter som finns i den växande efterfrågan på estheticians.

En majoritet av dem som bedriver en estetiker karriär väljer i slutändan att arbeta i ett spa eller salong inställning hos vissa personer väljer att öppna sin egen verksamhet. Estheticians i denna inställning första hand fokusera på icke-medicinsk hudvård, massage och tillämpning och val av kosmetika för kunder. En estetiker arbetar inom detta område kan också välja att ta specialundervisning eller utbildning på försäljning och produktutveckling kunskap som detaljhandeln utgör en stor andel av de flesta spa eller inkomster salongen.

Medicin estetiker karriär är den växande efterfrågan . Medicinsk estheticians får arbeta i en läkarmottagning, sjukhus och specialiserade medicinsk praxis, och ofta kräver mer utbildning än en hudterapeut som arbetar i ett spa. Behandlingarna en medicinsk hudterapeut kan ge varierar beroende på var den medicinskt arbetar i. En medicinsk hudterapeut som arbetar i ett sjukhusets bränna enhet kan ge instruktioner till patienter om hur man dölja bränna ärr med kosmetika, medan en medicinsk hudterapeut som arbetar i en hudläkare kontor får rutinmässigt utför behandlingar för att återställa patientens hud till sitt optimala tillstånd.

Det finns fortfarande mer estetiker karriärer i en värld av make-up artisteri. Vissa estheticians välja att specialisera sig på och urvalet av kosmetiska produkter, vilket kan leda till arbete inom film och teater industrin, eller ge frilansarbete för bröllop, fotografer och mycket mer. De många val estetiker karriärer liknar de vägar finns i kosmetika, och en enskild som väckt hudterapeut utbildning bör granska både karriärvägar nära att avgöra vilket som är rätt för hans eller hennes behov.

estetiker karriärer nästan alltid kräver särskild utbildning, och i USA kraven för att bli en hudterapeut eller kosmetolog varierar beroende på tillstånd. Nästan alla platser i USA kräver estheticians som licensierats av den stat där de arbetar. Utbildning är vanligtvis av lokala kosmetika eller hudterapeut skolor, och får ta så lite som två år att genomföra, med mer specialiserad utbildning också. Den amerikanska Barber och kosmetika förbundets lokalavdelningar erbjuder ofta en lista med skolor där utbildning kan erhållas, och de som vill utöva estetiker karriär rekommenderas att tala med sina lokala kapitel först.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.