Vilka är de olika Nurse Barnmorska jobb?

sjuksköterska barnmorska är en utbildad yrkesman som kan bidra till att barn och ge före och eftervård för kvinnor som är gravida. Vanligtvis är de på detta område kallas nu certifierade sjuksköterska barnmorskor, eftersom många av dem har tagit utbildning som rekommenderas av staten och fortsatte undersökningar som leder till certifiering. Utbildningen kan variera och sjuksköterska barnmorskor kan ha vård grader och magisternivå arbete som barnmorska, eller har gått igenom ett program som är i paritet med detta. Vissa barnmorskor är inte sjuksköterskor, och vissa är inte certifierade, men detta förändras för att uppmuntra fler kvinnor att använda barnmorska tjänster som fungerar. I själva verket certifiering har lett till betydligt många fler arbetstillfällen sjuksköterska barnmorska, i en mängd olika platser, eftersom offentliga komfort med barnmorskor avsevärt har förbättrats genom partiell standardisering av utbildning.

I allmänhet kommer sjuksköterska barnmorska jobb innebär att ta hand om kvinnor som är gravida, även om vissa barnmorskor kan bli godkända för att behandla andra gynekologiska villkor, utför gynekologiska tentor, ge råd om preventivmedel eller diskutera fertilitet frågor. Men de flesta jobben kommer att medföra direkta vården av den gravida kvinnan. Omväxlande några kvinnor undervisar i sjuksköterskans barnmorska området.

Sjuksköterska barnmorska jobb kan placeras på flera ställen. Många gynekologi och obstetrik metoder är nu dessa specialister. Dessa barnmorskor se patienter i ett kontor, och kan på ring för att leverera barn. När anställda av läkare, vanligen barnmorskor tillåts att hantera okomplicerade födslar, men protokoll kan vara på plats för när att integrera läkare om ett kejsarsnitt behövs eller andra komplikationer uppstå.

En del sjukhus även anställa sjuksköterskor barnmorskor . Återigen, kan Barnmorskorna arbetar utan hjälp i vissa fall där leveranser inte medicinskt är komplicerade. Åtminstone kunde sjuksköterska barnmorska jobb på sjukhus omfattar inledande bedömning av de eventuella leverera mödrar för att avgöra om mer komplexa omsorg behövs.

Andra sjuksköterska barnmorska jobb kan existera på födelseprocess centra, som kan vara fullt bemannat av barnmorskor och omfattar inte läkare på personal. Klart födelseprocess centra har protokoll på plats bör en kvinna behöver större omsorg än mitten kan ge. Vissa sjuksköterska barnmorska jobb omfatta personal en klinik och sedan övervaka hem födda, och i dessa fall också är barnmorskor utbildas i att leta efter problem som kan kräva större medicinska ingrepp.

de flesta jobben sjuksköterska barnmorska med inriktning på vård av gravida kvinnor och leverans av bebisar, kan timmar vara en utmaning. Arbetskraft uppstår inte på schemat och frowns barnmorska på arbete induktion, om det inte är medicinskt nödvändigt. De som på detta område kan möjligen förvänta oss stora förändringar i schemat, i synnerhet om en del av deras jobb är att leverera bebisar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.