Vad då det räcker Test Prep?

SAT ® är en prövning ges till gymnasieelever från Educational Testing Service och kollegiet Board i USA. Det är ett standardiserat test som används för att hjälpa högskolor bestämma förmågan hos potentiella studenter. De flesta personer som ansöker om upptagande till universiteten i USA är skyldiga att ta SAT ® eller en annan populär inträdesprov, t. ex. ACT ®. Studenter har möjlighet att göra sig redo för testet genom att utnyttja SAT ® klasser test prep, tester praktiken instruktions webbplatser och skriftliga publikationer. Lör ® test prep material som ger information om vilken typ av material som finns på tentan, tips om hur man hantera tid, och råd om de bästa test-ta strategier.

Många gymnasieskolor och privatundervisning företag erbjuder lör ® ; test prep kurser, som kan bestå av en enda klass eller flera möten som leder fram till provtillfället. Kunniga instruktörer ger testpersoner med viktig information om testet, med typer av frågor som ställs, hur mycket tid varje avsnitt skall göra och strategier som kan användas för att maximera poängen. Många suttit ® test prep kurser tillåter eleverna att ta och värdering egen praktik examen för att ge dem en bättre uppfattning om vad de kan förvänta på testning dag. High school klasser är ofta gratis för studenter, även privata handledare vanligtvis ut en avgift för sina tjänster.

Studenter kan också få Lör ®-material test prep från officiella publikationer och webbplatser. Många olika företag producera godkända material test prep som tillåter eleverna att finslipa sina färdigheter genom steg-för-steg-guider och undersökningar praxis. Böcker och webbplatser förklara grundligt varje avsnitt på test och erbjuda tips om hur eleverna kan nå framgång. Många förklara uppsats del av tentamen i detalj, beskriver textanalys och viktiga punkter som tjänstemän titta efter när du poäng tester. Skriftligt prov prep material kan vanligtvis köpas i lokala bokhandlar eller återförsäljare online, eller lånat från skolan och offentliga bibliotek. Online resurser kräver oftast enskilda att betala en registreringsavgift, men vissa material kan nås gratis.

En viktig aspekt i de flesta lör ® publikationer test prep och kurser är time management. SAT ® tar tre timmar och 45 minuter att genomföra, och innehåller tre övergripande avsnitt: skriva, läsa, och matematik. Test prep material instruera brukar studenterna att praktiken examen med tidsbegränsningar i åtanke så att de kommer att vara beredda att avsluta det verkliga provet i tid. Effektivt förvalta den tid det tar att avsluta varje avsnitt är nyckeln till framgång för många studenter.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.