Vad betyder en Aviator göra?

En flygare är någon som flyger flygplan, antingen yrkesmässigt eller på fritiden. Begreppet "Aviator" är inte lika vanligt förekommande idag, med flygare som oftast är kallade piloter. "Huruvida ett samtal någon som flyger flygplan en flygare eller en pilot, en professionell karriär inom detta område kan vara ganska varierande, med ett antal karriärmöjligheter är öppna för personer som har certifikat som tillåter dem att flyga flygplan.

fritiden arbetar en flygare främst med små flygplan. Han eller hon måste ha en grundläggande fritids flygcertifikat, och kan få ytterligare licenser som t. ex. en IFR eller multiengine licens för större flexibilitet. Piloter som planerar att flyga professionellt behöver ytterligare licensieringen som tillåter dem att utföra betalande passagerare och frakt.

Kommersiella flygare kan arbeta på kommersiella flygplan som transporterar passagerare och gods, charter som erbjuder tjänsten på privata jetplan och på medicinsk evakuering och transporttjänster som använder flygplan. En flygare kan också bevaras av ett privat företag att lotsa företaget planet kvar på ring för att vara tillgänglig när flygtransport av personal, gäster företag, eller material krävs. Professionella flygare också kan fungera som instruktörer, utbildning av nya piloter och tillhandahålla ytterligare utbildning för certifierade piloter som vill expandera eller fräscha upp sina kunskaper.

Militären har också behov av piloter. I en nation med ett flygvapen, kan en flygare flyga flygplan till flygvapnet och plan test som flygvapnet överväger att anta. Flygare används också av de flesta flottor och arméer, eftersom dessa grenar av de väpnade styrkorna har oftast behov av piloter och flygplan ibland. Efter utbildning till pilot för militären och arbetar för ett visst antal år, kan flygare som inte är intresserade av militär karriär vanligen lätt att få arbete i det civila världen, som piloter with militära luftfarten erfarenhet värderas högt.

Företag som tillverkar flygplan och utveckla nya flygplan har även använda för flygare. Test piloter, som de kallas, flyga nya och experimentella flygplan för att testa dem och ge återkoppling till formgivarna. Dessa piloter har oftast teknisk erfarenhet utöver en hög nivå av skicklighet som piloter, så att de kan bidra till arbetet med att utforma och finslipa en plan för att säkerställa att den är säker och att den gör vad den är tänkt att göra.

Människor är intresserade av luftfarten karriär kan nå ett antal utbildningar, inklusive flygskola, privatlektioner pilot, eller utbildning genom militären.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.