Vad är verkande medel?

verkande medel är en speciell typ av agent som fokuserar på kunder som agerar på scenen eller skärmen. Ibland kallas båda chefer, är en uppgift för verkande medel att lokalisera potentiella roller för sina kunder och se till kunden att provspela med gjutning direktörer och andra som kommer att fatta beslutet om vem som ska hyra för en kommande underhållning produktion. Den agent är en av flera olika typer av underhållning agenter och anses i allmänhet unik från modell anställda och talang som representerar vokala artister, röst över artister och andra medlemmar av underhållning samhället.

I många fall är det omöjligt för en blivande skådespelare att få arbete utan att företrädas av en agent. Smittämnen av denna typ fungerar ofta som förespråkare för sina kunder, med hjälp av olika strategier för att få namnet, krediter, och bilden av den utövande framför rätt personer. Detta sätter verkande medel i direkt kontakt med gjutning direktörer och andra nyckelpersoner som har något att säga till i vem som anlitas för ett visst projekt och som inte är det.

verkande medel tenderar att gå med på att företräda klienter utifrån får en provision för sina insatser. Provisionen är baserad på bruttolönen intjänade av kunden efter att ha hyrts på grund av agentens insatser. Under vissa omständigheter kan verkande läkemedel ha rätt till någon form av provision på annan underhållning arbetstillfällen att skådespelaren får landa utan direkt ingripande av smittämnet. De exakta villkoren kring kommissionens struktur definieras i ett formellt avtal som skall avtalas och undertecknas av agenten och skådespelare.

Eftersom verkande medel livnär sig på provision, de har ett egenintresse i att placera så många av deras kunder i och betalar i egenskap jobb som möjligt. Det har dock förekommit fall där en agent skulle främst inriktas på en eller ett fåtal mycket eftertraktade klienterna och ägna mycket lite uppmärksamhet åt mindre kända kunder. När detta händer får kunden förpassas till en annan agent i samband med talang agentur eller till och med exporterats till andra talanger organ om det finns en känsla av att agenterna kan göra att notera för en ge skådespelare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.