Vad är penningutlånare?

penningutlånare är personer eller organisationer som arbetar med att låna ut pengar i utbyte för räntor förtjänat. Vissa långivare som helst är internationella konglomerat. Andra lån till bara ett fåtal personer i samhället.

traditionella långivare, som banker erbjuder privatlån till personer under en bestämd tidsperiod. Räntorna varierar beroende på kreditvärdighet kunden. Kunden börjar sedan att återbetala lånet i ganska låg månatliga höjningar. En kund som har uppnått en hög kreditvärdighet kommer troligen att få den bästa ränta som företaget erbjuder. Banker erbjuda incitament för att dessa kunder, och de är ibland belönas med en sådan förmåner som en månad utan krävt betalning.

En kund som har mer än rättvist kredit kommer sannolikt inte att kunna uppnå ett lån utan säkerhet. Säkerheten är vad konsumenten löften till banken för försäkran om att lånet kommer att återbetalas. Om lånet går sedan till standard har banken tillstånd att göra anspråk på säkerheter som sin egen. En kund med dålig kredit inte kunna få ett lån från en traditionell långivare om det inte är mycket ovanliga omständigheter, såsom en identitetsstöld situation där den enskildes krediten smittat. Även om kunden med dålig kredit har för höga halter av säkerhet kan det vara en politik för många banker att inte förlänga lånet.

Den mest kända typen av långivare är de som lånet människor betydande belopp av pengar för inköp av ett hus. Vissa traditionella långivare erbjuder även bolån. I ett inteckningslån, förmedlar företaget handlingen av fastigheten. Om hypotekslån går till standard kan hypotekslåneinstitutens återta fastigheten. Konsumenterna skulle då vara fördrivits från sina hem.

Det är möjligt, under vissa omständigheter, till för personer med liten eller ingen kredit få ett lån från långivare som helst. Många regeringar försäkra studielån så att företagen känner sig trygga i att erbjuda lån till dessa höga potentiella kunder. Till exempel genom att Förenta staterna studenter genom att tillhandahålla gratis program för federala studiestödsnämnden (FAFSA) och sedan komma med ekonomiskt stöd lösningar som inkluderar statligt försäkrade lån för studenter och /eller deras föräldrar.

Det finns företag i näringslivet för att ge lån till personer med dåliga krediter. En stor marknad för detta är bilindustrin. Bilhandlare ofta utveckla relationer med dessa lån företag, och de bolag som godkänner även de konsumenter som tidigare Repossessions och konkurser. Fångsten är att pengarna är lånade på högsta rättsliga kurs möjligt för landet, och konsumenten är ofta inget annat bil efter att ha betalat stora summor pengar till PENNINGUTLÅNARE. Långivaren slutar upp med bilen och de medel som betalas.

Ett annat sätt att penningutlånare kan låna ut pengar till dem med dåliga krediter är att erbjuda avlöningsdag lån. Med denna typ av lån, en konsument ofta betalar mycket höga räntor på pengar som lånats för en mycket kort tid. Lån betalningar kan automatiskt dras från låntagarens lön om han inte återbetalar lånet inom en angiven tidsperiod. Även om det anses aggressiv utlåning av vissa, är det lagligt i många länder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.