Vad är ett ärende Runner?

ett ärende löpare är någon som utför ärenden på uppdrag av en annan person eller en organisation. Ett antal industrier har ett behov av ärende löpare, allt från budfirmor som levererar dokument och material till personliga assistenter som inte ärenden som en del av sina arbeten. Denna ståndpunkt ses ofta som en tillfällig ringt på stegen till befordran, med människor som bevisar att de mod som ärende löpare och sedan gå vidare till att arbeta i mer betydande positioner. Människor kan också göra ärenden som en form av tillfällig eller kort sikt sysselsättning.

Vissa företagare och yrkesutövare anlitas av en personlig assistent som kan springa ärenden som hoppar kemtvätt, leverera dokument till ett intresseföretag, bedriver forskning med anknytning till ett projekt, inköpsverksamhet, och diverse andra uppgifter . Många ärenden löpare gör en blandning av affärs-och personuppgifter arbete, med deras arbetsgivare använder dem som tid-sparare. Vissa kan också anförtros känsliga eller särskilda uppgifter som arbetsgivaren inte har tid att tänka på.

Förutom att arbeta direkt för någon annan, kan ett ärende löpare också att arbeta för en grupp eller ett företag . Gofers är ärende löpare som biträder vid filmdekor, byggarbetsplatser och andra platser där en stor grupp av människor som arbetar tillsammans för att avsluta ett projekt. Alla i gruppen kan begära tjänster av en gofer, och de flesta framställningar i stil med "gå för . . . ," förklara namnet" gofer ", som är en korruption av" gå för "eller" gå och hämta. "

Errand driva företag hyr ut tjänster av sin personal för att människor och organisationer som behöver dem. Ett ärende löpare kan fungera för flera olika människor, göra saker som väntar i rader, plocka upp tvätt, och utföra andra uppgifter som dessa människor inte har tid att göra på egen hand. Ärende löpare också kurir material fram och tillbaka mellan olika människor och företag. En del använder kurir erfarenhet som en springpojke eller ärende flicka att bekanta sig med en bransch och de människor som arbetar i den, vände den erfarenheten till sin fördel senare i livet.

lön för ett ärende löpare tenderar att vara ganska låg, och ofta inte är inkluderade. Ärende löpare brukar betraktas som disponibla anställda som kommer att frigöras från arbete när de inte längre behövs. Om ett ärende löpare kan arbeta i en personlig assistent position, hanterar en mängd olika uppgifter utöver grundläggande ärenden han eller hon kan bli nödvändigt, få en högre lön och förmåner som ett incitament för att bo hos en viss arbetsgivare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.