Vad är ett Junior College?

Ett Junior College, ofta också kallas ett Community College är en skola som kan erbjuda ett varierande antal ämnen, program certifiering och Associates i konst (kallas även Associates of Arts) grader. Huvudsak Junior College kan fungera som de två första åren av college studier, med många studenter att övergå till fyraåriga colleges i deras junior år.

Ibland Junior College erbjuder certifiering program som kan eller inte kan del av ett fyraårigt studieprogram. Många människor blir licensieringen för olika specialiteter inom medicin, som licensierade yrkesinriktad sjukvård (LVN) eller studier i radiologi som kan krävas för att bli en x-ray tekniker eller en sonographer. Dessutom, beroende på Junior College, får specialitet program i auto mekanik, datorprogrammering, företagsledning, elektriska arbete, eller polisen eller brandkår arbete vara tillgänglig.

Vad är underbar på de flesta offentliga junior högskolor är att De är i allmänhet det billigaste sättet att antingen slutföra de två första åren i skolan för college eller att specialisera sig på ett visst område som inte kräver en fyraårig examen. De program för junior college kan vara lika bra eller bättre, än de som erbjuds av dyrare utbildning skolor. Ett Junior College kan också erbjuda människor helg, kväll, eller online klasser, vilket underlättar arbeta medan gå på college.

Ofta en offentlig Junior College inte basera erkänna grad resultaten i gymnasiet. Detta kan göra college ett alternativ för dem som inte gjorde bra i skolan inställningen. Ofta kommer Junior College kräva att de sökande ta engelska och matematik placering testning. I Junior College tenderar att erbjuda stödundervisning för elever som behöver extra hjälp som går vissa klasser som är krav för examen eller certifiering.

När fyra år universitet undersöka sökande från junior högskolor, inte kräva sådana SAT eller betyg ACT. Stipendier och antagning kan grunda sig på Junior College prestanda endast, i stället för gymnasiet avskrifter. Detta kan hjälpa den elev som hade en grov börja på gymnasiet. En del elever också överens om att delta i ett junior college med garanterad placering vid ett fyra-års universitet efter avslutad Junior College programmet.

För många är det junior college ett bra ställe att börja lära sig om olika karriärmöjligheter. Studenter kan komma från flera olika bakgrund och medianåldern för studenter kan vara mycket äldre än ett traditionellt universitet. Många människor börjar nya karriären halvvägs genom livet med studier vid ett Junior College.

Ett Junior College kan också erbjuda kurser på några gymnasieelever som behöver vidta ytterligare kurser att vara berättigad till mer konkurrenskraftiga universitet. Studenter kan ta mer avancerade kurser i språk eller vetenskap, till exempel. Detta kan hjälpa dem att bli mer attraktiva sökande till Ivy League skolorna.

Dessutom många junior högskolor erbjuder sommarens program för yngre elever, eller gemenskapens anrikning tillgängligt för var 18 eller äldre. Ibland ett Junior College kommer att ha ett samarbete med ett ledande centrum för att kunna erbjuda kurser och föreläsningar av intresse att seniorer.

De flesta instruktörer på junior college-nivå har en magisterexamen eller motsvarande erfarenhet inom sitt område. I hård konkurrens arbetsmarknad får ett Junior College kräva ännu jobbsökande att hålla en PhD. Tyngdpunkten av lärare är dock på uppmaning snarare än publicering. Detta skapar ofta en mer intim lärmiljö för studenter som har direkt tillgång till sina lärare, i stället för att delta i seminarier som leds av lärarassistenter.

Denna modell för undervisning kan vara av särskild nytta för studenter som fortfarande behöver hjälp och vägledning av lärare. Mindre klassrum kan också visa sig vara mer hjälpsamma och mindre förvirrande än stora kurser föreläsning stil som erbjuds i många av de främsta universiteten. Förutom många studenter deltar nu en junior college eftersom det är mer ekonomiskt försvarbart att göra så, särskilt om man är ännu osäker på en större. I Junior College erbjuder en möjlighet att utforska olika stora företagen innan en sund engagemang för ett enda ämne.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.