Vad är en klubb Promoter?

En klubb promotor är en person som arbetar för en nattklubb och är ansvarig för att se till att klubben är en populär och välbesökt plats. Det finns många sätt som detta görs. Effektivt är en klubb främjare en hövding marknadsförare för en nattklubb. I stället för att helt enkelt starta reklamkampanjer, en klubb promotorn kan vara ansvarig för att gå ut i det offentliga för att prata om klubben och uppmuntra människor att gå eller stå värd för speciella rättigheter eller parter på klubben för att dra mer folk till klubben.

Ett sätt att en förening promotorn kan vinna intresse för allmänheten är att hålla en speciell händelse på klubben. Kanske han eller hon vill hyra en mekanisk tjur en natt en vecka och värd ett Western-tema tjur ridning part. Den senaste utvecklingen av speed dating har också blivit en populär nattklubb händelse. Speed dating verkar vara av den nya klassikern "Ladies 'Night" där kvinnor är upptagna gratis men man måste betala en lösnummerpriset. Klubbens initiativtagare arbetar ofta i nära samarbete med den person för personal som böcker föreställningar. Levande musik och populära deejays kan potentiella dragning stora skaror till en nattklubb.

För att få uttrycka ute om sådana händelser, kan klubb initiativtagare göra framträdanden i radio visar att spela musik som också är populär på klubben. Initiativtagare kan också delta i arrangemang liknande dem som hölls i hans eller hennes nattklubb. Till exempel, om en promotor arbetar för en nattklubb som är känd för sin stora R B-framträdanden, sedan det skulle göra det meningslöst att gå till evenemang där R B-musik spelas eller utföras och prata upp kommande händelser på nattklubben .

För att vara en klubb för byggherren, är det viktigt att vara beredd att hålla sena timmar. Många nattklubbar, särskilt i större städer, har öppet till fyra på morgonen. Vissa går ännu senare än så. Dessutom klubb förespråkare måste ha bra folk färdigheter, så mycket av jobbet innebär nätverk, upprättande av evenemang, planering händelser och kommunicera med medier och allmänheten. Naturligtvis kan för någon som njuter av nattlivet, som är en klubb promotorn också vara ett väldigt roligt jobb, inte bara klubbens initiativtagare komma att planera stora partierna, men också får njuta av dem.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.