Vad är en flyginstruktör?

En flyginstruktör är en person som lär människor att flyga flygplan. Föreskrifter om att flyga och instruktioner skapas och upprätthålls av Federal Aviation Administration (FAA). FAA innehåller särskilda standarder för tre olika typer av certifieringar flyginstruktör som en flyginstruktör kan förvärva.

När en pilot beslutar att han skulle vilja att instruera andra att flyga han måste bli en Certified Flight Instructor (CFI). För att få hans CFI betyg kommer en pilot redan inneha sin kommersiella flygcertifikat och ett andra klassens läkare. Han kommer att vara tvungna att ta två skriftliga proven och uppnå en godkänd poäng som är över 70 procent. Ett av testerna omfattar material grund skolan, medan den andra handlar om undervisning principer. När han har avslutat den skriftliga delen av hans prov, kan han ta en check tur att få sin CFI betyg.

När en flyginstruktör får sin CFI betyg är han bara att ge studenter i vad som allmänt kallas "VFR väder. " VFR (Visual Flight Rules) är en uppsättning regler som avgör viss minsta väderförhållanden och luftrum som en pilot kan bedriva verksamhet i. Lärare och studenter är visuellt ansvarar för att upprätthålla separation till andra luftfartyg och från dåligt väder.

Om en instruktör vill lära en student att flyga i steg väder, eller väder som är under VFR minimum, är han skyldig att få en Certified Flight Instructor Instrument (CFII) betyg. CFIIs flyga enligt IFR (Instrument Flight Rules) vädret, som kräver att vara beroende av bara sina instrument när du använder ett flygplan. Dessutom hjälper de sina elever att förvärva deras instrument pilotens betyg genom att lära dem att flyga "under huven. "En huva är en stor plastbit som passar på en elevs huvud och tvingar honom att titta på sina instrument och inte utanför flygplanet. En pilot måste också klara alla krav för en förstainstansrätten betyg för att få hans CFII betyg.

Det sista slags flyginstruktör rating är ett Multi-Engine Instructor (MEI) betyg. CFIs som väljer att lära eleverna hur man flyger flygplan som har mer än en motor behöver för att få deras MEI betyg. För att få en MEI betyg, en flyginstruktör måste redan ha sin CFI betyg och fem timmars pilot-in-kommando tid beroende på vilket flermotoriga flygplan han instruerar i. En flyginstruktör som innehar sin CFII och MEI kallas Multi-motor Instrument Instructor (MEII). Det är också viktigt att notera att flyginstruktörer kan få och ge andra omdömen, till exempel segelflygplan och luftballong.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.