Vad är en filmproducent?

en filmproducent i allmänhet är inblandade i en film rätt från början, eftersom det är ofta han eller hon som initierar projektet. Filmproducenter kan få en idé till en film från en bok och sedan hitta en manusförfattare att skriva manus filmen. Producenten kan arbeta med direktören vid valet film idéer samt vid anställning av manusförfattare, skådespelare och filmarbetare. Film producenter filmskapare som måste inriktas på att få tillräcklig finansiering samt att distribuera den färdiga funktionen teatrar. I grund och botten gör en filmproducent den färdiga filmen sker genom att ta hand om detaljerna bakom kulisserna.

Även filmproducenter övervakar produktionen av en film, de är inte inblandade i det dagliga samspelet med rösterna och besättning som direktören. Film producenter fungerar inte i första hand på frontlinjen. I stället, rapporterar en rad tillverkare vanligtvis till dem och interagerar med den gjutna eller besättningen på deras vägnar. Line producenter kan hantera avtal, budgetar och scheman samt se till att aktörerna anländer för att filma.

exekutiva producenter för det mesta ansvaret för finansieringen av en film. En associerad producent kan hjälpa till med forskning och schemaläggning. På många filmer, ett brett utbud av assistent eller samproducenter arbeta under största filmproducent. Den största producenten av filmen ger ledningen för filmprojekt och måste övertyga människor om att idén är värt att följa genom den för att skapa en färdig film.

En film producent måste vara en utmärkt problemlösare och ge honom eller henne uppmärksam på problem som kan uppstå på många olika områden i filmprojekt. Producenten inte vanligtvis visas på utspelar sig under inspelningen, om inte regissören behöver honom eller henne. Filmen producent har möten med produktionspersonal och träffar med människor utanför företaget, såsom återförsäljare som kommer att få den färdiga filmen till teatrar. Producenter godkänna reklamkampanjer för tryckta annonser och affischer film och TV-reklam för att främja filmens release.

filmproducent kurser undervisa film marknadsföring, hur man hittar finansiärer och vad kvaliteter för att leta efter i ett manus. Producent utbildning också oftast fokuserar på försäkrings-och juridiska frågor kring filmskapande. De som är intresserade av att bli en film producent bör ta film utbildning samt lära sig att nätverk och bilda goda affärsförbindelser i filmbranschen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.