Vad är en art Publisher?

En konst förlag är ett förlag som specialiserat sig på konst. Det tyska företaget Taschen är ett anmärkningsvärt exempel på en konst utgivare. Art förlag producerar böcker, bilder och affischer som har vacker konst samt hantverk och många inkludera ämnen som arkitektur, konsthistoria, och andra ämnen med anknytning till konsten. De har ett antal unika kunskaper som gör dem särskilt lämpade för publicering av konst-relaterat material.

Art förlag specialiserade på att ta konstverk och lyckas översätta dem till ett format som fungerar för publicering. För något som fotografi, kan detta vara så enkelt som att skapa skyltar som exakt kommer att förmedla den detaljnivå, färg och djup i ett fotografi. För konstverk som arkitektur, målningar och skulpturer, måste konsten förlaget kunna reproducera arbetet på bästa sätt, med en hög noggrannhet och färgmatchning. Som alla som har sett en likgiltig utskrift av en målning vet, kan det vara mycket utmanande att översätta ett särskiljande konstverk i ett format som kan ses av många människor.

Art förlag också kyrkoherden, med ett antal avdelningar som hanterar ämnen som modern konst, skulptur, och så vidare. De anställda vid en konst förlag har ett utmärkt öga för konst, att arbeta med nya artister såväl som befintliga och arkiv av arbete från konstnärer som är varaktigt avliden. Personalen måste kunna välja det verk som kommer att fängsla marknaden samt att se dessa arbeten framgång i böcker och samlingar av bilder. Personal på en konst förlag har vanligtvis en mycket bra estetisk känsla samt bra affärssinne, och de deltar i varje nivå för offentliggörandet från att välja en konstnär för att lägga ut den bok som kännetecken sitt arbete.

En konst utgivare kan arbeta med ett museum att publicera kataloger, skrivs ut till försäljning i museet butiken och fina konstböcker att följa med utställningar. De arbetar också med gallerier och enskilda konstnärer att producera böcker och affischer till försäljning, tillsammans med skolor som omfattar konst avdelningar. Art förlag är också den första källan för personer med manuskript som innebär konsthistoria eller ämnen i konst, förlagets erfarenheter kan vara avgörande för att generera försäljning och se till att bilderna i boken är av hög kvalitet.

Någon kan vända sig till en karriär med en konst förläggare från ett flertal perspektiv. Art förlag hyra konstnärer, konsthistoriker och formgivare samt personer från den mer allmänna bokhandeln såsom redaktörer, skrivare och personal på marknadsföring. Människor som är intresserade av att dela konst med många människor kan njuta av anställning hos en konst förlag.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.