Vad är en Online adjungerad?

Internet och online-utbildning fortsätter att expandera och skapa en arbetsmarknad som helt enkelt inte fanns tidigare. Efterfrågan på utbildade människor att lära ut high school och college är inte alltid uppfylls genom att anställa på heltid lärare som arbetar för en viss institution. Däremot anställde många lärare undervisar en eller flera klasser varje termin eller kvartal, och varje lärare skulle kunna kallas en online komplement. Adjungerad positioner möjligt för lärare att undervisa, men de inte får de förmåner eller anställningstrygghet i samband med fast deltid eller heltid.

Helt klart är att nätet adjungerade skiljer sig från andra komplement positioner eftersom kurser ges online. Det finns några skolor som kombinerar tegel och murbruk och online-utbildning och vissa lärare kan undervisa på nätet och klasser offline. Mer attraktiva kan vara jobb för klasserna bedrivs enbart online. Med tanke klasstruktur, kan dessa ge lärare en hög grad av flexibilitet i schemaläggning timmar. Massor av mycket utbildade människor har börjat i andra yrken komplettera sin inkomst genom att arbeta som en online adjungerad samtidigt.

Det är uppenbart att online adjungerade kan kräva ett par extra saker att utföra arbetet. Dessa inkluderar en modern nog dator som kan ha att köra programvara som används av skolan, för att presentera eller beteende klasser. Internet-anslutning skulle vara av avgörande betydelse, vilket skulle vara ett sätt lärare inrätta klass sidor, skapa undervisning material och hålla kontakt med studenter. Variation i arbete innebär att lärare kan ha fria händer att utforma kursplaner och testning, medan andra kommer att hålla sig till för-designade och i förväg utvalda läroplan, material och metoder för utvärdering. Vissa skolor föredrar att utforma allt detta så att eleverna har lättare att förstå specifika förväntningar i varje kurs.

En ytterligare variation lönestruktur. Varje skola avgör detta på olika sätt. Vissa skolor betalar med huvudet eller studerande, medan andra betalar en fast avgift per klass. Skolor kan ha andra utbetalning strukturer inklusive en fast avgift plus en per student avgift.

Att kunna behålla arbete som en online adjungerad är en annan fråga. Skolor kan ha kompetens nivåer de förväntar sig lärarna att fylla, och vissa avgöra om tillsats av etanol fortsättningen baseras på student tillfredsställelse och undersökning. Alternativt, gör något universitet inte göra sin bedömningskriterier av tillsats av etanol mycket tydligt, och villkoren för att överföra från fall till fall.

betydelse för alla som funderar på denna bana är hur att få arbete. Det finns nu ett stort antal Internet jobb webbplatser för att söka på nätet adjungerad jobb. Vissa kombinera online /offline positioner, som kan vara lockande för ett fåtal lärare. Varje position kan ha en annan lönestruktur och kvalifikationer listor. Med jobb listor i hand, många lärare kan hitta denna typ av arbete snabbt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.