Vad är en Kaffe Barista?

Ordet barista /em> är italienska för bartender. Därför är en kaffe barista huvudsak en bartender som är duktig på matlagning och servering olika kaffedrycker stället alkoholhaltiga sådana. Termen kaffe barista kan tillämpas på både manliga och kvinnliga kafé anställda. Det kan också användas för att beskriva någon som har omfattande kunskap om eller färdighet i beredningen av kaffe-baserade drycker.

Folk verkar älska-och ofta är mycket lita på-deras kaffe. Detta framgår av det stora antalet kaffe står, butiker och barer espresso i dagens affärer. Med en sådan hård konkurrens, dessa kaffe-baserade företag måste göra det lilla extra för att uppvakta och underhålla en stor kundbas och förbli lönsam. Därför många pad sina menyer med en myriad av val, inklusive bakverk och andra matvaror samt cappuccino, espresso specialitet och smaksatt kaffe. Förbereda dessa drycker tar en viss kunskap och skicklighet. Ange kaffe Barista.

Den som serverar kaffe kan kalla sig en barista, men utbildningen på kaffe baristas varierar. Några få på jobbet handledning medan andra får specialundervisning skolor som ger ingående instruktioner om kaffe grunderna och förberedelser. Till exempel kan en barista-till-vara skickas med hans företag att delta i en veckas kaffe skola som erbjuder kurser och seminarier om kaffe historia, grunderna kvarn, maskinunderhåll och hur ånga och skum mjölk för cappuccino. I slutet av veckan, kan han få en speciell Barista certifiering.

Förutom att kunna brygga en god kopp Joe, en kaffe barista måste visa utmärkta kunskaper kundservice och fungerar bra med andra medlemmar av hans team. Kaffe hus har blivit populära mötesplatser och för en del stamgäster är kundservice lika viktigt, eller viktigare, än kvaliteten på kaffet. Förutom hälsning kunder, en kaffe barista kan ge dem en beskrivning av drycker, rekommenderar drycker som är baserade på deras preferenser, erbjuder prover av drycker och visa hur drycker är beredda.

Kaffe baristas kan också utföra uppgifter utan samband med matlagning och servering kaffe. Dessa inkluderar avtorkning bord och stolar, svepande och uppsamlingsöverföringar golvet, diska och andra allmänna rengöringsmetoder samt utsättning lagra produkter och utför utcheckning transaktioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.