Vad är en Crossing Guard?

En Crossing Guard är en särskilt utbildad person som hjälper unga skolbarn korsa trafikerade gator genom att stoppa trafiken med en stoppskylt. Dessa personer finns i USA, Kanada, England, Australien och Nya Zeeland, även om de tenderar att gå genom olika namn beroende på land.

I USA och Kanada, termen Crossing Guard är tillämpligt på de människor som hjälper barn över gatorna. I Förenade kungariket, är dessa människor kallas skolan passerar patrull befäl , i Nya Zeeland, kallas de patrull skolvägen officerare, och i Australien dessa människor kallas skola passerar handledare . Även om namnen på dessa vakter kan förändras, de uppgifter som förväntas av dessa individer är i stort sett samma.

Crossing vakterna började dyka upp i olika länder runt om sena 1920-talet. Eftersom städerna blev mer befolkade började många medborgare visa oro för säkerheten för barn som väntades passera trafikerade gator. Inom Nya Zeeland, både elever och lärare kan väljas för att fungera som skola passerar patrull tjänsteman. Dessa personer är utbildade av olika Nya Zeeland polisinrättningar att det korrekta sättet att stoppa trafiken. När en skola korsning patrull officer väcker en stoppskylt i Nya Zeeland, måste all trafik stoppas-inte att stoppa kan resultera i en rejäl böter.

I USA finns det inga fastställda regler för att passera vakterna. En passage vakt kan vara en medlem av polisen, en lärare, en volontär, en pensionär, eller nästan någon annan. Dessa passerar vakter kan eller inte kan ges en lön, beroende på skick. Denna typ av Crossing Guard informell har orsakat en stor del av debatten i USA, men kriterierna för att passera vakterna inte har förändrats sedan slutet av 1920-talet.

I de flesta länder, har de passerar vakterna inte någon juridisk makt. Till skillnad från tjänstemän inom brottsbekämpningen, en korsning vakt kan inte skriva biljetter eller stanna bilar av andra skäl. Ändå kan en korsning vakt skriva ner antalet registreringsskylt på en bil som bryter mot ett stopp lag. Dessa siffror är ofta ges till lokala tjänstemän inom brottsbekämpningen, vilket resulterar i en trafik böter.

Crossing vakter som står också brottsbekämpande personal får dela ut biljetter, har eftersom de inte rättsliga befogenheter. Även den utbildning som ges till passage vakter kan variera från land till land, dessa individer hjälpa många skolbarn korsar gatan på ett säkert sätt på en daglig basis. Således är en uppgift för en Crossing Guard en viktig en som inte bör förbises.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.