Vad är en College Alumni?

College alumner är människor som har tagit examen eller fått en examen från en viss högskola eller gymnasiet. När människor får sina examensbevis från en high school, är de alumner som skola för livet. Detsamma gäller för studenter, och människor kan vara alumn flera högskolor om de har studerat och tog examen från mer än en.

Det bör noteras att alumner är typiskt pluralformen av alumn, som brukar definieras som en manlig akademiker av en viss institution. Alumn är den singulära kvinnlig form, och alumner är den korrekta formuleringen för kvinnliga akademiker. Den maskulina formen och maskulina plural, alumn och alumner, används nu med stor frekvens att hänvisa till alla studenter, oavsett kön, och alltid när man talar om en grupp studenter som innehåller båda könen.

För högskolor, alumner är viktiga. Många college alumner organisationer spelar en viktig roll på campus och kan hjälpa kollegiet på olika sätt, särskilt när det gäller kapitalanskaffning. Ärade tidigare elever kan bidra till att en högskola också, eftersom de höja profilen av kollegiet. I huvudsak universitetet får skryta när college alumner har en viss profil eller status, och de flesta alumniföreningar är ivriga att hålla kontakt med studenter.

Det är inte bara högskolor som omfattas av alumner program eller sammanslutningar. College alumner kan vara bättre för fortsatt samarbete med ett universitet. De kan fortsätta att få tillgång till Internet via ett universitet server, eller de kan ha biblioteket privilegier. Organisationer för alumner kan erbjuda människor specialpriser också, ibland på saker som livförsäkring, sjukförsäkring eller kreditkort. En annan fördel skulle kunna uppstå om folk vill återvända till skolan någon gång, de kan ha prioriterats inom registrering vid högskolor som de redan har examen.

När college slutar eleverna flyttar ofta någon annanstans att få arbete, och det kan vara svårt att hålla reda på skolkamrater under åren. Publikationer från college alumniföreningar kan hjälpa människor att hålla reda på gamla kompisar från skolan. Det finns också flera Internet-organisationer som, för ingen kostnad, ger människor möjlighet att söka efter alumner av vissa universitet och komma i kontakt med dem igen.

En term som orsakar viss förvirring är Män college . Detta kan vara en rad klasser som äger rum under en kort tid (som en alumner helg) eller som erbjuds för akademiker under en längre tid. Tidigare studenter kan undervisa dem eller om de kan utföras av lärare, och de kan utgöra ett mångsidigt ämne intervall. Vissa är helt enkelt introduktioner till nya funktioner i en skola, men många av dem kan ha en vetenskaplig uppsåt och är avsedda att uppmuntra studenter från skolan för att hålla aktiv i den.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.